Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na weterynarie i medycyne idą tylko kujony?

Polecane posty

Gość gość

żeby się dostać to trzeba chyba zdać rozszerzenia i mieć wysoko zdaną mature, zauwazyłam że takie osoby miały daleko w tył zaplanowane że tymi wetami i lekarzami będą często za namową rodziców

Gość gość
Nie. I na weterynarie nie jest tak trudno sie dostac.

Gość gość
nie trudno?:o jak to? skoro trzeba mieć rozszerzoną biologie i fizyke albo chemie kto idzie na takie studia:D

Gość gość
A to ze trzeba zdac rozszerzenia to przeciez oczywiste. Tym bardziej, ze teraz nie ma podstaw z przedmiotow dodatkowych

Gość gość
Hm..normalni ludzie. Wedlug Ciebie trzeba byc kujonem zeby w miare ogarnac biologie czy chemie? To gratuluje

Gość gość
biologia dla kumatych jest spokojnie do ogarniecia. zaluje ze jej nie zdawalam, pomimo ze mialam ja w podstawowym wymiarze godzin to jak wzielam arkusz z rozszerzonej wyszlo mi 64proc. zatem jak ktos lubi te sprawy to da rade. na chemia mozna troche przysiasc

Gość gość
kandydatów jest dużo więc te biologie trzeba zdać wysoko i chemie a teraz ludzie na 30 % nie mogą pozdawać matur to już nie udawajcie takie wielce mądre pewnie wszyscy macie profesora

Gość gość
a czemu tak slabo im idzie, wyobraz sobie ze 64proc mialam rozwiazujac rozszerzony a bylam w klasie humani. i bylo to 10lat temu. to co, coraz trudniejsze matury, coraz gorszy poziom nauczania - kiepskie reformy, czy mlodziez mniej skora do nauki.

Gość gość
Na weta trzeba mieć chyba ponad 80% z biologii jak i chemii.