Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich you tuberow tuberek nie lubicie i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Jakie kanaly was denerwuja i dlaczego. Czy np. kiedys mieliscie ulubionego vbloga, ale w pewnym momencie cos was wkurzylo i przestaliscie subskrybowac? Jak sie rozkreci dyskusja to napisze cos wiecej od siebie :D

Gość gość
Ja nie trawię tego całego "gimboszału" na youtuberów takich jak ReZi, Multi, JDabrowsky itp. Mam 18 lat i żadnych youtuberów nie oglądam :)

Gość gość
nie oglądam rozrywka dla bezmózgów :o

Gość gość
Najgorsze to te o modzie. Nakupuja jakis tanich produktow, ciuchy i kosmetyki, a ciemna masa gimbusow sie tym zachwyca i nabija im kase. Tego nie potrafie zrozumiec.

Gość gość
Kospera (dorosły facet a zachowuje się jak gimbus, żebrze o kasę, chamski w komentarzach) Olciak, Andziaks, LM96, Stylizacje i reszta tych całych "dużych" Bjuti vlogerek, zakłamanych sprzedanych, gotowych za kasę zrobić wszystko. Kobuski (taka szczęśliwa że aż mózg się gotuje na jej widok) 5 sposobów na i sprytne babki (ich pomysły są ściągnięte z neta, większość sponsorowane i durne) Jutubowe dzieci w wieku poniżej 13 lat, które naśladują "duze" jutuby pokazując jak się maluja. Wszystkich graczy nagrywajacych jak grają w jakąś tam gierkę. Po co to oglądać to ja nie rozumiem. Hej Lobuzy (hmmm tu nie ma co tłumaczyć dlaczego ich nie lubię) Wielcy jutuberzy płci męskiej (?) typu Stuu, Rezi, Dąbrowski i nie wiem kto tam jeszcze. Nic nie wnoszą do jutuba. Nie trawie pokolenia jutubowego.

Gość gość
Nie oglądam żadnych. Najgorsze, że YT wciska to badziewie na głównej - Wardęga, Abstrachuje itp. Nigdy w to nie klikam i to wisi po kilka miesięcy.

Gość gość
Malych patologicznych kanalow ktore wszystko pokaza dla subow i wyswietlen, nic soba nie reprezentuja. Typowa patola np. miszmaszowa25