Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

Shatyn, niestety nie masz racji. Przyklad pierwszy z brzegu. Skrzyzowanie w Mysiadle pod Warszawa. Wyjezdzajac z Geodetow w prawo w Pulawska masz zielona strzalke, a po skrecie w prawo ustepujesz pieszym. x x Czyli...Jest czerwona strzałka bo... No właśnie. Czerwona strzałka jest wtedy kiedy na ulicy prostopadłej do twojej, jest zielone a ty masz czerwone. Czyli wg ciebie jest dla mnie zielona strzałka bo tam jest też czerwone? Czyli wszyscy mają czerwone a jedynie piesi mają zielone? :D

Żeby tak było jak piszesz to każdy kierunek musiałby mieć czerwone światło. Teoretycznie może się tak zdarzyć ale to kompletna głupota.

Wszystko dlatego, ze wjezdzasz na skrzyzowaniu z wiecej niz dwiema fazami. x x Taka sytuacja jest możliwa jedynie wtedy kiedy ruch jest rodzielany kierunkowo a więc np do jazdy na wprost masz zielone a do skrętu w prawo czerwone i jest zielona strzałka. Ale nie o takiej sytuacji jest mowa.

Iftar... Przeczytaj te posty... Tego nie mógł napisac człowiek trzeźwy... x otulona_snem dziś moim zdaniem,cjestes niebezpieczym rozbojnikiem,na polskich drogach,po"remoncie silnika" x otulona_snem dziś ktory pewnie kupil prawo jazdy,a jezdzic to sie uczyl przez 20 lat..mam nadzieje,ze nigdy cie nie spotkam na swojej drodze,bo jestes niebezpiecznym kierowca x otulona_snem dziś No to poprosze o uzasadnienie tej oceny w oparciu o konkrety. I co ty z tym remontem silnika? Masz problem z samochodem oo a prosze bardzo..konkret to jest taki,ze nigdy to 170,sie nie rozpedziles i nie utrzymywales tej predkosci,przez co najmniej 25- do 30 minut,ulicami sobie mozesz jezdzic*****eszych nie przepuszczac,bo ty przeciez najwazniejszy jestes,a o kierowaniu autem to masz male doswiadczenie,szczegolnie w szybkiej jezdzie

AgentOrange1496 dziś Tak, dokładnie. Na skrzyżowaniu o którym mówię w momencie zielonej strzałki lewa strona ma czerwone, prawa ma czerwone, ty masz czerwone, zielone mają wyjeżdżający z naprzeciwka z Łabędziej. Mogą jechać prosto, w prawo, lub kolizyjnie z Tobą w lewo. A tuż za skrzyzowaniem jest przejście dla pieszych które wtedy ma zielone. I obie strony muszą ustapić. x x Ale my rozmawialiśmy o prosty skrzyżowaniu. Takim kiedy ja mam czerwone i zieloną strzałkę, to poprzeczna ma zielone.

Światowe Dni Młodzieży za pasem, trwają ostatnie przygotowania do największej religijnej imprezy. Zjadą się najważniejsze osobistości, w tym prezydent i jego żona. Okazuje się, że dla pary przygotowywane są "specjalne trony". Autorzy tygodniowego przeglądu "wSieci" nie zostawiają na tym pomyśle suchej nitki. x Igor Zalewski i Robert Mazurek uważają za absurd wyróżnianie obecności głowy państwa podczas ŚDM. W trakcie mszy świętej z udziałem papieża wszyscy oficjele usiądą na identycznych miejscach. Poza dwiema osobami – pierwsza para RP będzie górować nad pozostałymi. Specjalnych tronów zażądała Kancelaria Prezydenta.

Gość gość
'Takim kiedy ja mam czerwone i zieloną strzałkę, to poprzeczna ma zielone. ' - zielone ma dopiero po dobrych paru sekundach od zapalenia się zielonej strzałki

Tak może się zdarzyć w bardzo skomplikowanych sytuacjach na wielokierunkowych skrzyżowaniach. Ale tego nie jest w stanie omówić normalny człowiek dyskutujacy na forum. Jak możesz przeczytac, takie mozliwości nie były rozpatrywane. A chodziło o udowodnienie, ze się nie znam. I tyle...:D

Gość gość
Shatyn TVN jednak zauważył wizytę prezydenta Chin.Podali taką wiadomość. ..."wislostrada zamknięta ,kierowcy wściekli.Przejezdzala tam delegacja z Chin" Ta telewizja ma swoich widzów za debili .Oni skończą jak PO

gość dziś 'Takim kiedy ja mam czerwone i zieloną strzałkę, to poprzeczna ma zielone. ' - zielone ma dopiero po dobrych paru sekundach od zapalenia się zielonej strzałki x x Tego nie wiem. Krakowskie rozwiązania bazują na tym, że dopiero po otrzymaniu zielonego światła (ulica poprzeczna) i zielonego swiatła dla pieszych, pojawia się zielona strzałka. Oczywiście odstępstwa pewnie sie zdarzają z powodu rozregulowania się systemu.

gość dziś Shatyn TVN jednak zauważył wizytę prezydenta Chin.Podali taką wiadomość. ..."wislostrada zamknięta ,kierowcy wściekli.Przejezdzala tam delegacja z Chin" Ta telewizja ma swoich widzów za debili .Oni skończą jak PO x x No widzisz. A jednak zauwazyli. Czyli jakby o tym nie powiedzieli/napisali to cenzura, jak napisali to uważają ludzi za debili...:D

AgentOrange1496 dziś Dlatego napisałem o wielu fazach na skzyżowaniu. Luz, temat zakończony x x Może dla ciebie i dla mnie... Oszołomy będa jeszcze pewnie długo o tym pisały...

I jeszcze to: x Jabłka, Jedwabny Szlak i miliardy dla inwestorów. Pięć rzeczy, które Polska zyska na przyjaźni z Chinami x Całość: http://tnij.org/ks9pa8z x x Czyli jednak dużo więcej, omamisto. Ale jak rozumiem, w twoim omamie, to nie występuje...:D

Gość gość
Bo to jest telewizja dla takich tłuków jak ty.Korek na wislostradzie zauważyli ☺ Bardzo dobrze niech tak robią. PiS ma już 40 % poparcia a prezydentowi ufa 58 % Polaków. Między innymi dzięki Shatynom ,Onetom ,Wyborczej i TVN.Ludzie widzą kto kłamie i manipuluje

Widza, widza... Np takiego jednego który ma, o ile dobrze pamiętam, osiem wyroków za kłamstwa i pomówienia... Jak on się nazywał....:O Chyba to Jarosław K. :D

Gość gość
omamista chyba znowu wyszedł na głupka:D

Szmatławiec rydzykowy... x W połowie kwietnia podczas konferencji prasowej prok. Pasionek, odnosząc się do całości śledztwa ws. katastrofy smoleńskiej, wskazywał, że nie da się określić, jak długo może jeszcze potrwać to postępowanie. x – Nie wykluczamy kontynuowania wątków, które zostały umorzone lub doczekały się odmowy wszczęcia śledztwa Nie ma żadnego horyzontu czasowego – zastrzegał. Prokurator dodał, że musi być powołany zespół biegłych z zakresu medycyny sądowej, którzy zapoznaliby się z dokumentacją medyczną, m.in. z Rosji. Przypomniał, że w dokumentacji tej stwierdzono „liczne nieprawidłowości” wobec ok. 90 proc. ofiar katastrofy. x – Prokurator nie może nad tym przejść do porządku dziennego – wskazywał. Zapewniał, że obecnie nie są ani przygotowywane, ani planowane ekshumacje ofiar katastrofy smoleńskiej. Jak mówił, „trwa bardzo intensywna, rzeczowa analiza zgromadzonego dotychczas materiału dowodowego”. x Artykuł opublikowany na stronie: http://naszdziennik.pl/polska-kraj/160397,spotkanie-prokuratorow-z-rodzinami-smolenskimi.html x x To tak żałosne, że aż mi szkoda tych ludzi z prokuratury. Niczego "po linii pisowskiej" nie mogą ustalić, to zajmują się zupełnie pobocznymi wątkami, nie mającymi zadnego znaczenia w ustalaniu przyczyn i przebiegu katastrofy...

Gość gość
Jak dawno temu Shatyn durniu pisałem ci że wybory prezydenckie wygra Andrzej Duda to ty wkoło omamy omamy .Jak pisałem i wkladalem ci do pustego łba ze PiS wygra i utworzy rząd ty dalej omamy omamy.Tak więc w moim omamie prezydentem jest Andrzej Duda w moim omamie rządzi PiS .Bo w rzeczywistości prezydentem jest Komorowski a rządzi PO.Prawda Shatyn?

Gość gość
omamista ynteligentnie zmienia temat po kolejnej własnej kompromitacji. jak to omamista:D

O twoim omamie omamisto, pisze tylko wtedy, kiedy podajesz "FAKTY" kompletnie nie zgodne z rzeczywistością czyli pochodzące z twojego omamu. A więc jak pisałeś o tym, że np Duda zostanie prezydentem nie pisaleś o zaistniałym fakcie tylko o swoich przypuszczeniach. "Faktem" z omamu jest np dzisiejszy twój tekst a właściwie dwa posty. Oto one: x gość dziś Shatyn udaje ze nic nie wie o wizycie chinczykow .Tak jak jego demokratyczne media x gość dziś Shatyn TVN jednak zauważył wizytę prezydenta Chin.Podali taką wiadomość. ..."wislostrada zamknięta ,kierowcy wściekli.Przejezdzala tam delegacja z Chin" Ta telewizja ma swoich widzów za debili .Oni skończą jak PO x x x Miłej nocy omamisto. Niech ci się przyśni, ze zostałeś Napoleonem...:D

Gość gość
Ty to jesteś taki głupi że powinnes iść na marsz KOD. Tam spotykają się tacy jak ty ☺

Gość gość
'Policja twierdzi zaś, że zielona strzałka to przede wszystkim największe zagrożenie dla pieszych, którzy w tym czasie mają światło zielone. Kierujący, który ignoruje konieczność zatrzymania się przed strzałką naraża pieszego na ogromne niebezpieczeństwo.' ...oczywiście tak jest i każdy kierowca ( oprócz Shamana i innych rozjeżdżających pieszych na strzałce ) nie raz musiał się zatrzymać mając strzałkę , aby przepuścić pieszych na zielonym ale w mośkowym świecie omamów i wciskania ludziom oczywistej ciemnoty - wygląda że mając zieloną strzałkę można spokojnie i bez obaw skręcać w lewo ponieważ 'piesi maja wtedy zawsze czerwone "

Gość gość
'skręcać w prawo ' oczywiście mośki i skręty w lewo jakoś tak mi się kojarzą automatycznie :classic_cool:

Gość gość
Już 48 pieszych i rowerzystów zostało rannych w tym roku w Krakowie na skrzyżowaniach z tzw. zieloną strzałką. Zlikwidowanie warunkowego skrętu w prawo spowodowałoby paraliż w mieście, ale jak sprawić, by kierowcy notorycznie nie łamali przepisów w takich miejscach?

Gość gość
Należy się bezwzględnie zatrzymać To już 48. osoba poszkodowana w tym roku w wypadkach na skrzyżowaniach z tzw. sygnalizacją warunkową, potocznie nazywaną zieloną strzałką. Od stycznia do sierpnia (statystyk za wrzesień jeszcze nie podliczono) w takich miejscach doszło do 117 kolizji i 33 wypadków. Ranni to piesi i rowerzyści - grupa, która najbardziej cierpi z powodu niefrasobliwości kierowców na takich skrzyżowaniach. Piesi, widząc zielone światło, wchodzą pewnie na pasy, a w tym momencie zapala się też strzałka dla kierowców. Ci, chcąc wykorzystać moment mniejszego ruchu na drodze, przyspieszają, by zdążyć przed kolejną falą aut. W rezultacie z impetem wjeżdżają na zebrę lub pas dla rowerów. ...tiak - rzeczywiście u Shamana w Krakowie zawsze jest czerwone dla pieszych, gdy samochód na strzałce skręca w prawo . - do okulisty natychmiast !!!

Gość gaajowy
Bo temu debilowi wydaje sie ,ze jest krolem szos,a pieszy ma mu sie klaniac.

Gość gaajowy
Wielu kierowców takich jak ten debil shatynowaty , skręcając na zielonej strzałce, wymusza dodatkowo pierwszeństwo przejazdu. Przykładem może być sytuacja, gdy na ten sam pas wjeżdża auto, które zawraca. Jeżeli ma zielone światło, to musimy ustąpić pierwszeństwa i nie wolno tutaj stosować reguły prawej ręki. Niestety, codzienna praktyka pokazuje, że mało kto o tym wie,a juz ten kretyn napewno nie.Strach sie bac,ze taki debil po drogach sie porusza.