Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

Wygląda na to, że coraz więcej instytucji na świecie nie poznaje się na "dobrej zmianie". To znaczy oczywiście są niedoinformowane, nie mają pojęcia, co się naprawdę dzieje w Polsce, no ewentualnie są naiwne i głupie, bo słuchają podszeptów wrogów Polski, którzy nadają na własną ojczyznę za granicą, i czytają wrogie gazety, wiadomo, jakie i przez kogo opłacane. x No bo weźmy taki na przykład amerykański Departament Stanu, czyli po prostu ministerstwo spraw zagranicznych. Co za ignorancja, nie ma pojęcia o reformach, nie ma pojęcia, jak się dobrze Polska zmienia, no bo gdyby wiedzieli, to przecież rzecznik Departamentu Stanu nie mówiłby takich głupstw jak ostatnio, że prezydent Barack Obama i sekretarz John Kerry będą pytać w Warszawie o przestrzeganie demokracji w Polsce. x Całość: http://tnij.org/i5bkmx0

Szczegóły rewolucji, jaka bez wielkiego rozgłosu zaszła właśnie w prawie karnym. To zmiana, która może dotknąć każdego z nas. Nielegalne podsłuchy i prowokacje mogą być już legalnym dowodem przed sądem. Służby zyskały siłę, której skutki - jak przestrzegają prawnicy - mogą być niebezpieczne. Czy władza będzie teraz testować uczciwość obywateli? (http://www.tvn24.pl) x x Jak za komuny....:O

W najnowszym raporcie na temat przygotowań do Światowych Dni Młodzieży spadła szacowana liczba uczestników wydarzenia w lipcu. x W Światowych Dniach Młodzieży w Rio de Janeiro w 2013 r. wzięło udział 3,7 mln osób. Organizatorzy szacowali, że do Krakowa może przybyć nawet 2,5 mln młodych pielgrzymów. Im bliżej lipcowego terminu, tym prognozy te spadają. W najnowszym raporcie krakowskiego zespołu ds. współpracy z Komitetem Organizacyjnym ŚDM ocenia się, że pielgrzymów będzie 1,5 mln. x Co ważne, raport powstaje w oparciu o dane miasta i Komitetu. Tymczasem jeszcze miesiąc temu, w poprzednim raporcie, podawano zakres 1,5-2 mln. Teraz spadł do dolnej granicy.

– Niedawno powstały vis-à-vis szkół Sióstr Prezentek klub go-go to jeden z kolejnych punktów na mapie Krakowa, który niestety staje się demoralizującym obrazem naszego królewskiego miasta. Jako społeczność szkolna: rada rodziców, rodzice dzieci, które uczęszczają do szkół, zarówno gimnazjum, jak i liceum Sióstr Prezentek, musimy wyraźnie i zdecydowanie przeciwstawić się takiej działalności klubu – podkreśla Paweł Sułkowski z rady rodziców. – Dlatego podejmiemy wszelkie działania – zarówno prawne, jak i cywilne – aby doprowadzić ten konkretny klub, ale także wiele innych, które pojawiają się w Krakowie, do zamknięcia, by przestały istnieć – dodaje. x Artykuł opublikowany na stronie: http://naszdziennik.pl/polska-kraj/160093,deprawacja-przed-szkola.html x x :D:D:D

a tu" madrale" z Krakowa( przeklejona z topicu Barona Pancernego),w sumie to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac x x Też nie wiem ale maja prawo do swoich poglądów.

Gość gość
Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

No wiesz... Akurat to ani mnie ziębi ani grzeje...:D Co do duszenia. Maja prawo do swoich poglądów i raczej za to nie powinno się ich "dusić". Generalnie i tak są w ogromnej mniejszości.

Gość gość
{ Nielegalne podsłuchy i prowokacje mogą być już legalnym dowodem przed sądem. Służby zyskały siłę, której skutki - jak przestrzegają prawnicy - mogą być niebezpieczne. Czy władza będzie teraz testować uczciwość obywateli? } <<<>>> Jak by nie patrzeć uczciwym ludziom to raczej nie zaszkodzi. Oczywiście karykaturalne sytuacje potrafię sobie wyobrazić. Oczywiście nielegalny podsłuch,czy prowokacja to ta niezgodna z prawem, a więc też ścigana równolegle z tym czego dotyczyła. <<<>>> A teraz informacje o ubogacaniu Europy przez muzułmanów. <<>> { Nastolatek z UK "ukrzyżowany" i podpalany za bycie chrześcijaninem } {Dźgnął partnerkę 17 razy, bo odmówiła mu seksu } { Taksówkarz znalazł nieprzytomną studentkę – zgwałcił ją w samochodzie. Ofiara gwałciciela odgryzła mu część języka - dzięki temu został złapany } <<>> Oczywiście źródła tutaj podać nie można, ale kto chce to sobie to znajdzie.

Wicepremier Mateusz Morawiecki w niedawnym wywiadzie dla DGP stwierdził, że Międzynarodowy Fundusz Walutowy odwraca się od fundamentów neoliberalizmu. Sam Fundusz jednak zaprzecza: "MFW nie krytykuje oszczędnej polityki fiskalnej, mechanizmów wolnego rynku, prywatyzacji, inwestycji zagranicznych czy wolnego handlu". x Wicepremier Mateusz Morawiecki od momentu powołania go do rządu mocno krytykuje liberalizm gospodarczy, ograniczony udział państwa w gospodarce, deregulację, ograniczanie wydatków fiskalnych, prywatyzację i obecność obcego kapitału w Polsce. x x Ciągoty do komuny?

Gość Myrevin
To powyżej na myrevinie to spam było... :o Coraz lepiej kafe działa.

otulona_snem dziś na razie moze i tak,poza tym nie masz zadnego doswiadczenia w pomieszkiwaniu przy takowych wiec mozesz sobie tak gadac,bo nie wiesz w sumie o czym ja pisze to raz dwa,malo to razy w historii swiata mniejszosc durnowata wiekszoscia kierowala? x x Nie mam. To prawda. I mieć nie będę...

Oczywiście nielegalny podsłuch,czy prowokacja to ta niezgodna z prawem, a więc też ścigana równolegle z tym czego dotyczyła. x x Własnie to "zalegalizowano". Nie zrozumiałeś...:O Takie nielegalne działanie będzie usprawiedliwione wyższymi celami. Teraz już sąsiad będzie ci mógł założyć podsłuch i jeśli usłyszy, że powiedziałeś coś nielegalnego, może to zgłosić a jego działanie będzie podyktowane i usprawiedliwione większym dobrem.

otulona_snem dziś z takimi sasiadami to nie wiadomo Shatyn x x Czytając o tym co sie dzieje, racja. Ale ja takich sąsiadów nie będe miał.

Dawniej uważałem, że Lech Kaczyński nie zasługuje na żaden pomnik, bo był prezydentem najgorszym z możliwych. Dopiero, gdy przyszedł Andrzej Duda, zrozumiałem, że jestem w błędzie. x Przez całe lata uważałem, że Kaczyński nie zasługuje na żaden pomnik, bo był prezydentem najgorszym z możliwych. Tyle że nie miałem dobrego punktu odniesienia. Do głowy mi nie przyszło, że głową państwa może zostać ktoś taki jak Andrzej Duda. Dziś więc już łagodniej oceniam Lecha Kaczyńskiego i uznaję jego zasługi w niektórych dziedzinach - choćby właśnie takich jak stosunki polsko-ukraińskie. x Całość: http://tnij.org/igekk79

Gość gość
Shatyn myrevin otulona snem itd podoba wam się Namysłów? FOTY POWYŻEJ NA TEJ I NA PIERWSZEJ STRONIE

Jestem wrogiem pomników, i żeby nie było wątpliwości, wszystkich, nie tylko Kaczyńskiego. <<>> Wczoraj w radio słyszałem że Antoni ma zamiar wysyłać samoloty w rejony działania ISIS.. no mógłby z tym zaczekać do końca światowych dni młodzieży.

Gość gość
Shatyn sprawdź w Google Teresa ceglecka zielonka zobacz kim była i co miała wspólnego z Kaczyńskim i ze Smoleńskiem zobacz sobie szczegóły o niej na Wikipedii :)

Gość gość
Myrevin podoba ci się Namysłów? Odpisz

Gość gość
Ok (mam pytanie dla was czy Teresa ceglecka zielonka ma romans z Kaczyńskim? Zobaczcie na Wikipedii kim jest