Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

• - Wyrok w zawieszeniu jest spuścizną po czasach lekceważenia bezpieczeństwa i odpowiedzialności za zagrożenia, jakie spotkały te osoby, które poległy w Smoleńsku - ocenił szef MON Antoni Macierewicz • Odniósł się w ten sposób do orzeczenia ws. b. wiceszefa BOR gen. Pawła Bielawnego x x Antoni M. jak coś powie to klękajcie narody. :D

"Dziennik Gazeta Prawna": Spór o tablicę upamiętniającą Lecha Kaczyńskiego. Magistrat nakaże rozbiórkę "Dziennik Gazeta Prawna" ustalił, że władze Warszawy podjęły decyzję o rozbiórce tablicy upamiętniającej Lecha Kaczyńskiego, która w kwietniu stanęła przed urzędem miasta.

1. Sąd Okręgowy w Warszawie: "BOR prawidłowo sprawdził Tu-154" 2. "Nie ma podstaw, by uznać, że przyczyną katastrofy w smoleńsku był zamach" 3 To stwierdzenie z uzasadnienia wyroku ws. b. szefa BOR Pawła Bielawnego x - Nie ma podstaw, by uznać, że przyczyną katastrofy smoleńskiej był zamach przy użyciu materiałów wybuchowych: BOR prawidłowo sprawdził Tu-154 - powiedział sędzia Paweł Dobosz w uzasadnieniu wyroku ws. byłego szefa BOR Pawła Bielawnego. x x Cios w samo pisie serce...

Gość gość
iftar >>> Ego to grzech ciężki

Tylko, że ja tego nie wymyśliłem. A tu cytat z Katechizmu kk.. x " Według trafnego wyrażenia św. Ignacego Antiocheńskiego, biskup jest "figurą Ojca" (typos tou Patros), jakby żywym obrazem Boga Ojca (Św. Ignacy Antiocheński, Epistula ad Trallianos, 3, 1; por. Epistula ad Magnesios, 6, 1)."

Shatyn ty już lepiej dawaj wklejki bo jak sam coś wymyślisz to pożal się Boshe... x x Własnie dałem wklejke. Z Katechizmu... I niczego nie wymyśliłem...:D

Gość gość
To nie UPA, tylko reprezentacja Ukrainy Iftar. Mamy 21 wiek. Bizancjum też nie gra na tych mistrzostwach idiotko:D

Gość gość
W moim omamie ten Borowski co to dowalil z tym parlamentem bis to czlonek PZPR od 1976.Syn wieloletniego redaktora naczelnego komunistycznej Trybuny Ludu.A jego stryj ? Strach na samo nazwisko

Gość gość
W moim omamie był w PZPR do samego końca ☺

Nie. To że "był" nie jest w twoim omamie. To rzeczywistość. x x Natomiast to, to twój omam. x "gość dziś W moim omamie ten Borowski co to dowalil z tym parlamentem bis to czlonek PZPR od 1976."

Gość gość
Towarzysz komunista Shatyn lizał doopy komuchom w PRL i dalej im liże w PRLbis. Czyli bez zmian :)

Sędzia zaznaczył, że powszechną wiedzą podmiotów współorganizujących obie wizyty - w tym kancelarii premiera, jak i kancelarii prezydenta - było, że Smoleńsk-Siewiernyj było "lotniskiem zamkniętym". x Tymczasem, według instrukcji HEAD, lądowanie samolotów z VIP-ami mogło następować tylko na lotniskach czynnych - dodał sędzia. Z przytoczonych przezeń zeznań świadków wynikało, że Rosjanie zapewniali stronę polską, iż lotnisko będzie czynne na wizyty premiera Donalda Tuska i prezydenta Lecha Kaczyńskiego - 7 i 10 kwietnia 2010 r. x Sąd uznał, że w tej sytuacji podmioty współorganizujące obie wizyty nie powinny w ogóle rozważać tego lotniska jako miejsca lądowania VIP-w. Sędzia Dobosz podkreślił, że nie jest rolą sądu w tej sprawie badanie odpowiedzialności podmiotów państwowych w tej sprawie. (http://www.tvn24.pl) x x Dokładnie tak.

Gość gość
Na głupka to ty kolego wychodzisz od lat .A to broniąc skompromitowany gang albo prezydenta mistrza gaf.Albo cytujac tabloidy typu Wyborcza smieszne niemieckie tygodniki typu Newsweek czy lisi Na Temat.

Gość barramek
mośki jak zwykle maja swoją alternatywę gdy im coś nie pasuje dla normalnego wybranego polskiego parlamentu ...obrona gra bardzo dobrze , o czym świadczy choćby ZERO straconych bramek , natomiast ofensywa powinna nieco poprzestawiać swoje celowniki , które choćby rok temu były dużo lepiej ustawione u tych najlepszych sytuacje bramkowe stwarzamy naprawdę bardzo dobre i takie jedynie do zwykłego wykończenia przyłożeniem nogi , albo głowy ...ale tego nie ma niestety :( kubie wreszcie się to poprawiło , ale całej reszcie pogorszyło w ostatnim czasie Szwajcarom - dowalimy , a z nastepną Hiszpanią to już należy mieć wszystkie celowniki zupełnie wyprostowane , aby przejść dalej

Gość gość
Mam taki omam ze prezydentem jest Andrzej Duda.Pisalem ci ze Duda wygra wybory prezydenckie rok temu.Nazywales to omamem.Mam taki omam.A Ty żyjesz w równoległym świecie gdzie istnieje parlament bis

Gość barramek
'omamistą' nazywasz parę osób , tak wiec nie przejmuje się tym, ponieważ się to rozlewa na wielu :D - jak zauważyłem , podczas jakichś emocjonalnych wynurzeń na temat polskiej reprezentacji , albo bezpośrednich komentarzy danego meczu , ty nie zabierasz głosu (ponieważ ciebie to polska reprezentacja i jej gra zupełnie nie interesuje ) ...wrzucasz przeważnie wtedy jakieś koszerne antypisowskie , albo antykk. wklejki z Głosu Cadyka (Szechter ) , lub Revelsteina albo innego mośkowego guru

Gość DKNY
Co t Baran z tymi moskami??? Prawym skrzydłem Ukraina pochodziła pod naszą bramkę jak chciała. Duet Piszczyk Błaszczykowski na ławce rezerwowych. Pomocnicy spali. Lewy kpina z kibica. Jakiś typem co to parę dni temu obywatelstwo otrzymał wypuszczony na boisko. Cudem wygralismy bo Ukraina nie zasłużyła na przegrana. Przy całej mojej antypatii do niej. Wystarczy popatrzeć na statystyki pomeczowe. Oczywiście że nikt nie sądzi zwycięzców. Ale jeśli będziemy grać tak jak dziś w pierwszej połowie to w sobotę i Szwajcaria nam dokopie.

Dzisiejszy mecz pokazał że w tej kadrze nie mamy zamienników. Ja wiem ze to młoda drużyna że Nawalka pracuje krótko. I chwała mu ze przez to krótko zrobił tak dużo. Ale jeszcze ogrom pracy przed nim.

Gość barramek
a więc ewentualnie Chorwacja zamiast topora - Hiszpanii po pokonaniu Szwajcarii - bardzo dobry scenariusz na przyszłość :classic_cool:

Gość gość
co z mośkami ? Shamene jest mośkiem , Borowski jest mośkiem , a oni mają swoja 'polytyke' w opanowanej przez mośkowo Bolonii - ty jako niezbyt wnikliwa i nie wnikająca pielęgniarka tego raczej nie pojmujesz :D

otulona_snem dziś "biskup obrazem Boga",ten jak cos pierdyknie to rece opadaja smiech.gif ,racja lepiej niech wkleja,bo swobodna tworczosc nie dla niego x x To nie moje słowa. To cytat z Katechizmu kościoła katolickiego...:D x x "KKK 1549 Przez pełniących posługę święceń, zwłaszcza przez biskupów i prezbiterów, we wspólnocie wierzących staje się widzialna obecność Chrystusa jako Głowy Kościoła (Por. Sobór Watykański II, konst. Lumen gentium, 21). Według trafnego wyrażenia św. Ignacego Antiocheńskiego, biskup jest "figurą Ojca" (typos tou Patros), jakby żywym obrazem Boga Ojca (Św. Ignacy Antiocheński, Epistula ad Trallianos, 3, 1; por. Epistula ad Magnesios, 6, 1)."

Żeby łatwiej do ciebie doszło... x "Według trafnego wyrażenia św. Ignacego Antiocheńskiego, biskup jest "figurą Ojca" (typos tou Patros), jakby żywym obrazem Boga Ojca (Św. Ignacy Antiocheński, Epistula ad Trallianos, 3, 1; por. Epistula ad Magnesios, 6, 1)."

Gość gość
proszę tylko o zwrócenie uwagi na jedno: sędzia wyraźnie powiedział, że nie może potwierdzić zamachu i tu uwaga "na podstawie materiału który posiada sąd" - w tych słowach wbrew pozorom zamykają się wszystkie odpowiedzi. TVN oczywiście zaraz zagrzmiał - "sąd stwierdza, że nie było zamachu" co jest oczywistą manipulacją.

Nie jestem ekspertem dlatego cytuje odpowiednie dokumenty. Rozumiem, że zabolało bo znowu wyszłaś na to co zwykle....:D Rodzice cie nie wychowali co widać i czuć...:O A te gówniarskie próby obrażenia mnie sa po prostu żałosne, otulona...

gość dziś proszę tylko o zwrócenie uwagi na jedno: sędzia wyraźnie powiedział, że nie może potwierdzić zamachu i tu uwaga "na podstawie materiału który posiada sąd" - w tych słowach wbrew pozorom zamykają się wszystkie odpowiedzi. TVN oczywiście zaraz zagrzmiał - "sąd stwierdza, że nie było zamachu" co jest oczywistą manipulacją. x x A sąd posiada wszystkie materiały dotyczące sprawy. I stwierdził, ,że zabezpieczenie samolotu było wykonane dokładnie a więc nie mogło być w nim bomby. I znowu manipulacja ci nie wyszła...:D