Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimaaaaaaaaaaaa

Źle się czuję w moim związku... :(

Polecane posty

Gość anonimaaaaaaaaaaaa

Cześć, mam 20 lat i od półtora roku chodzę z chłopakiem z którym buduję dom, oraz mieszkam (jeszcze mi się nie oświadczył). Zaczęłam pare tygodni temu źle się czuć w tym związku... Mam wrażenie że mnie już nie kocha , bo tak się zachowuje. Nie powie nic miłego, rzadko kiedy, ciągle się o coś czepia... A najgorsze w tym wszystkim jest to że czasem zachowuje się jak cham, ma to po swoim ojcu, może się zdenerwować i obrazić o byle co i do tego chamsko się odezwać np. Czego k*rwa ryczysz, albo przy znajomych ostatnio na grillu - ona to lubi się zachlać i mieć wszystkich w d***e. Czuję się dziwnie , cały czas myślę o tym jakby to było gdybym z nim nie była...czy czuła bym się lepiej ? Nie wiem właściwie czy ja go kocham na prawdę , czy jestem z nim z przyzwyczajenia... nigdy się nie zakochałam...po prostu spróbowaliśmy związku na próbę i jakoś później to poszło... boję się że nie będę szczęśliwa w życiu gdy za niego wyjdę. :(((((

Gość gość
Najpierw ślub, potem wspólne mieszkanie. Abstrahując - uciekaj od tego chama.

Gość gość
Abstrahując miało być. Sorry za ortografa.

Gość gość
A b s t r a h u j ą c. To mi durny skrypt poprawia "h" na "ch".

Gość gość
Nie kochasz i to jest problem... Radziła bym Ci nie angażować sie w ten związek, lub zerwać to bo prędzej czy pózniej zakochasz sie w kimś... tak prawdziwie, tak bardzo ze bedziesz ta miłość czuć cała sobą i wtedy albo odejdziesz od niego tracąc wszystko co zainwestowałas albo zostaniesz i juz nigdy nie bedziesz do końca szczęśliwa...

Gość gość
Jesteś bardzo młodziutka... nie angażuj sie w coś czego nie jesteś pewna. Bez miłości związek i tak bedzie do d**y albo sie rozpadnie.

Gość gość
Uciekaj dziewczyno i to szybko.