Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem w związku.

Polecane posty

Gość gość

Otóż tak jak w temacie mam problem z dziewczyną, jesteśmy nastolatkami w związku od 9 miesięcy i problem w tym ze nonstop się klocimy o p*****ly i te ważniejsze rzeczy.. Nie ma dnia bez kłótni najwięcej kłótni o jej "przyjaciół" płci męskiej.. Dziś na przykład powiedziałem jej żeby nie rozmawiała z tymi "kolegami" to poszła do jednego z nich chociaż byliśmy umówieni na spacer.. Na początku jak jeszcze byliśmy przed związkiem to jednego dnia wieczorem powiedziała mi ze mnie kocha później całowała się z języczkiem z z świeżo poznanym kolegą na nocowaniu u przyjaciółki a po pocalunkach które trwały ponad godzinę znowu napisała mi ze mnie kocha, ukrywała to przez cztery miesiące dlatego teraz jestem uczulony na jej "kolegów" a dzisiaj już wpadła na to ze będzie częściej chodzić do jednego z kolegów i chce u niego nocować, powinienem się zgodzić czy się nie zgadzać? jak rozwiązać problem kłótni? odpuścić związek czy może się starać? rozmowy nie pomagają bo ona cały czas odmawia rozmów na temat związku.. Pomocy!!

Gość gość
Zostaw ja. Zdradza cie. Proste i logiczne.

Gość gość
No tak tylko mi na niej zależy...

Gość gość
zalezy ci na kims kto ma cie w d***e i traktuje jako zapasową zapchaj dziure? Rownie dobrze moglbys jechac na recznym

Gość gość
Czyli myślicie że jak chce chodzić do niego na noc to mnie zdradza?

Gość gość
Zostaw szmate,ona juz wybrala