Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafeterii siedzą osoby z problemami emocjonalnymi

Polecane posty

Gość gość

Sama zagladam tu rzadko ale tylko gdy mam problem i chcę się wygadac. Zauważyłam jednak, że siedzą tu stali bywalcy, mający trudności z nawiązaniem relacji w realnym świecie, osoby nieprzystosowane do życia, hejterzy, socjopaci , studenciaki, pseudoksiezniczki, bojace sie facetów i seksu na trzeciej randce itp. Szkoda korzystać z ich rad skoro sami nie potrafią poradzić sobie z własnym życiem tym bardziej, że na 100 komentarzy może kilka okazuje się przydatna.

Gość gość
prawda sami debile i debilku bueheheheeeee:D

Gość nogi na stole
Ale tak jak piszesz, można się wygadać, czasem ktoś coś mądrego rzuci. Ktoś mi niedawno napisał "nie żałuj, że kochałeś"....jakoś mi te słowa zapadły w głowie.

Gość gość
Autorko po co w ogóle tu zagladasz.? Jeżeli dobrze sobie radzisz w życiu, do czego potrzebne Ci są nasze rady?

Gość gość
Po to, bo tak jak napisał ktoś wyżej. Jedna na sto rad może okazać się przydatna. Szkoda mi tylko tych ludzi, którzy biorą sobie do serca wszystkie wypociny pisane przez ludzi nieradzacych sobie w realnym świecie. Może to u niech wyrządzić więcej szkody niż pożytku. . .

Gość gość
Tak, mam problemy emocjonalne i co z tego? To publiczne forum więc mogę pisać, jak ktoś uważa to za bzdury niech nie czyta, obowiązku nie ma :-)

Gość gość
Hahaha i autorka też do nich należy:D

Gość gość
czesc co ustaliliscie?

Gość gość
Hahaha ze sa tu z******te ludzie

Gość gość
Nie mam problemów emocjonalnych, i nie "siedzę" tu. Zaglądam. Po co? Bo wolno, nie jest zabronione:) Przecież to publiczne forum, taki Hyde Park.

Gość gość
Mnie czasem bawi jak doradzający obrażają się ,ze nie posłuchano ich rady :) Pisza wtedy:" Poświeciłam swój czas aby odpowiedzieć a Ty masz to w doopie " albo coś w tym stylu :)

Gość gość
Autorko, czy ty jesteś normalna? pseudoksiezniczki piszesz, co boja sie seksu na 3 rance, tylko tanie d***** się tak szybko puszczaja. Widocznie ty dajesz d**y, na 1 randce.

Gość gość
na kafe , wszyscy sa nienormalni, 1% ludzi na kafe, to wyjatki i tyle!

Gość gość
Wolny wybòr. Mnie też to śmieszy , gdy ktoś się obraża za niezastosowanie jego rad. Forum , z zalożenia, to mozliwosc swobodnej wypowiedzi na dany temat, z zachowaniem kultury slowa. Jezeli ktoś zastosuje w swoim zyciu jakąs myśl, podpowiedz, radę, sposób, to ok, jesli nie, to jego sprawa. Nie rozumiem tego "siedzenia" tutaj. Za malo tematów, wpisów, ciekawej wymiany myśli, spostrzeźeń, by tu "siedzieć" caly dzień.

Gość gość
Wpadam tu czasami, ale nie siedzę non stop. Zrobiło się niezbyt ciekawie i kolejna kategoria pisaczy forumowych to osoby, które uroczyście oznajmiają, że tutaj siedzą hejterzy, frustracji, zboki, psychole. Amerykę odkryłaś normalnie, powtarzasz się autorko. A do jakiej kategorii zaliczysz kogoś, kto czyta to forum tak z nudów czasami i z ciekawości? Pociesza mnie, że nie mam aż takich problemów jak niektórzy, ale nie mam psychicznej potrzeby krytykować nikogo i oceniać, ani cierpieć za wszystkich :-)

Gość gość
Nie wierzę, że istnieją osoby bez problemów emocjonalnych. Każdy je ma, na rożnych etapach edukacji, w związkach,w pracy. Jedni panują nad tym i tego nie widać. Są tacy, którzy nie radzą sobie i mają później gorsze problemy, wpadają w depresję i nałogi, nie są w stanie znieść porażek w życiu na spokojnie

Gość gość
prawictwo to niezły czarnobyl

Gość
Wiem o tym...:P Ktoś ostatnio dobrze mi napisał, że każdy stąd ma jakieś mniejsze lub większe skrzywienia, ale akurat to co napisałaś do mnie nie pasuje-nie mam trudności w nawiązywaniu kontaktu,nie boje sie facetów, nie jestem księżniczką ani hejterką,:D ale mam swoje dziwactwa.:P;)

Gość gość
tylko co z sumą skrzywień? czy jest jakaś alternatywa?

Gość gość
macie problem, bo nie umiecie oszczędzać. Kupujcie tani prąd i gaz od Taurona, to się opłaci ☺

Gość gość
Ja też założyłam tutaj swój temat i dostałam naprawdę przydatne odpowiedzi. Wiele osób przeżywa jakieś swoje uczuciowe bolączki: jedni są zdradzani, inni sami mają z kimś romans, ktoś się chce zakochać, ktoś odkochać i wiele wiele wiele innych..... Jest tutaj wiele prawdziwych uczuciowych dramatów, z którymi samemu ciężko jest sobie poradzić. Myślę że wchodzą tutaj głównie ludzie którzy chcą porozmawiać anonimowo i wysłuchać wielu różnych punktów widzenia, czasem wsparcia a czasem i słów krytyki, a nie np otrzymywać porady od kogoś z własnego otoczenia kto sie na tym zupełnie nie zna bo nigdy nie miał takich problemów.