Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kochacie sie z mezami a pozniej placzecie

Polecane posty

Gość gość

ze zdradza zacznijcie seks uprawiac swiete krowy oral nie anal nie wibratory nie obciaganie palki nie a pozniej placz ze zdradzil

Gość gość
Singielka to pisala ? Wyjdz za maz,dziecko urodz to pogadamy o analu i oralu,idiotko. Nie zajmuj sie sprawami,o ktorych nie masz zielonego pojecia.

Gość gość
Ach,juz rozumiem...zoncia Ci nie daje i przyleciales poplakac na kafe? Musisz wspomagac sie wibratorem bo masz cale 9cm w gaciach?

Gość gość
pudlo jestem mezatka i wyobras sobie ze urodzilam 2 dzieci i wyobra sobie idiotko ze lubie seks z mezem no niesamowite ze kobieta moze mic dzieci i lubic sie kochac no niesamowite !

Gość gość
Ja się zgadzam na prawie wszystko tylko do analu nie mogę się przełamac

Gość gość
na kafe to jest niesamowite ;) ja też mam dzieci i lubie seksik z mążem

Gość gość
anal jest super od czasu do czasu oczywiscie

Gość gość
Czym się różni oral od obciagania?

Gość gość
A ja jestem typowa zmeczona matka zona od sexu wole sie poprstu wyspac. Wiem ze robie zle ale dla mnie tylko kolejny obowiazek jak mycie garow wiec jak moge tego unikac to sie ciesze.

Gość gość
Nno,niesamowite,ze tylko Ty jedna lubisz seks,paniusiu :-) nie moge sobie tego wyobrazic :-)

Gość gość
Sama Jestes krowa,autorko. Moje pozycie jest super,to maz nie daje rady i czesto dobieram sie do Niego na spiocha :-)

Gość gość
ja i maz tez lubimy i musimy sie wyspac na kolejny dzien do pracy , seks nie trzeba uprawiac w nocy pod koldra :)

Gość gość
Czym się różni oral od obciagania? x lizaniem c**y

Gość gość
Autorka jest ofiara tezy,ze to kobieta ma obowiazek (jednostronny) dbania o faceta i zwiazek. Gotowosc faceta ma wyrazac sie w tym,ze lezy gotowy i czeka przelaczajac kanaly w tv a kobieta jest gotowa gdy wykapie dzieci,polozy je spac,ogarnie mieszkanie,przygotuje obiad na nastepny dzien,sama sie wykapie i wtedy jest gotowa a najczesciej marzy o snie. Smutna rzeczywistosc w wielu polskich domach. I jeszcze te pretensje "kiedys bardziej dbalas o siebie", nno pewnie...jak nie mialo sie tylj obowiazkow to i kase tylko na siebie yo sie dbalo. Ale jak trzeba sie zastanowic czyh kupic dziecku buty czy isc do kosmetyczki to wybor jest chyba prosty... facetom nie chce sie starac w sypialni...gra wstepna to dziwne nieznane slowo, lodzik owszem ale minetka to juz oj wiesz ze rano musze wstac...i za pare minut odwroci sie pkecami i chrapie. U mnie bylo jakis czas tak jak opisalam wyzej, bylo bo juz nie jest. Zrobilam burze z piorunami byl foch i byly ciche dni a teraz jest super. Moj maz poznal nowe slowo,takie ktorego nie nauczyla go mamusia - partnerstwo. I w zyciu latwiej,w malzenstwie lepiej a w sypialni super.

Gość gość
Dokładnie jak napisał gość powyżej

Gość gość
tu autorka po pierwsze nie jestem ofiara niczego i nikogo po drugie pracuje zawodowo i calkiem niezle zarabiam i maz tez dobrze zarabia wiec nie musze wybierac czy kosmetyczka czy buty dla dziecka , sama potrafie dla siebie kilka par butow kupic w miesiacu po trzecie po pracy obowiazkami dzielimy sie , maz owszem posiedzi przed tv jak juz wszystko ogarniemy po czwarte seks jest super :) a wy jestescie dziwne , nic nie robicie siedzicie (nie wszystkie ale wiekszosc z was) na d***e caly dzien w chalupie i taaaaakie styrane a pozniej placz ze maz ma kochanke

Gość gość
Wiesz co U mnie orala i anala nie ma a seks uprawiamy :D

Gość gość
Nie wiem jak nie można korzystać z takiej przyjemności jak seks z mężem czy żoną. Zdrada jest kiepska z tym, że jak ktoś ma ochotę to co ma zrobić? Masturbacja sprawy nie załatwia.

Gość gość
Wszystko fajnie, ale moje libido, bo ciążach wynosi -100 i co mam zrobić? Wcześniej było super, nie przeszkadzały ani obowiązki ani zmęczenie, a teraz seks mógłby dla mnie nie istnieć. Robię to tylko z rozsądku.

Gość gość
Hehe ja się z mezem kocham prawie codziennie. Może 3 4 dni w miesiącu się trafią, ze się nie kochamy :P Nawet podczas miesiączki co dla niektórych jest obrzydliwe :D cóż mam taką chcice w tym czasie, ze zaciagam go pod prysznic i uprawiamy seks :)

Gość gość
gość dziś . Zdrada jest kiepska z tym, że jak ktoś ma ochotę to co ma zrobić? Masturbacja sprawy nie załatwia. x Co ma zrobić? Najpierw zastanowić się co jest przyczyna oziębłości żony. W zależności od przyczyny to: potrząsnąć żoną, aby zrobiła coś ze swoimi hormonami. Przejąć trochę obowiązków w domu, aby nie była padnięta, wszak także się jest rodzicem, a żona często również pracuje zawodowo. Jak napisała gość z 8:19 "facetom nie chce sie starac w sypialni...gra wstepna to dziwne nieznane slowo, lodzik owszem ale minetka to juz oj wiesz ze rano musze wstac...i za pare minut odwroci sie pkecami i chrapie." - także wziąć się za siebie. Bo jeśli ten seks ma być taki, że żona zastanawia się co to było, a potem przez tydzień chodzi z bólem brzucha, to żona woli tego wcale nie mieć. Tak, tak, z bólem brzucha i kręgosłupa. Krew z macicy nie schodzi tak łatwo jak krew z prącia. Do tego potrzebny jest orgazm, a każde mniejsze pobudzenie powoduje napływ krwi do pochwy, łechtaczki, warg i właśnie macicy. Jak któraś ma normalne libido, to tak właśnie potem ma.

Gość gość
gość dziś Wszystko fajnie, ale moje libido, bo ciążach wynosi -100 i co mam zrobić? Wcześniej było super, nie przeszkadzały ani obowiązki ani zmęczenie, a teraz seks mógłby dla mnie nie istnieć. Robię to tylko z rozsądku. x Co masz zrobić? Przebadać wszystkie hormony, wszystkie. Nawet tarczycowe. Odkwasić organizm, oczyścić się z toksyn i libido powinno wrócić. Możesz poszukać suplementów, które w naturalny sposób regulują hormony. Zwykły chmiel jest estrogenny i uspakajający, a kosztuje kilka złotych. Prostanol uno mówi ci to pewnie coś, prawda? To nie tylko dla mężczyzn. Sprawdź skład i poczytaj. Jak ci zależy na dobrym seksie, na przyjemności z tego, to zrobisz to co ci napisałam. Ale to już twój wybór.

Gość gość
Do goscia wyzej. Napisz cos jeszcze, bardzo interesujace sa Twoje wpisy Prostamol uno dla kobiet ? Na co zadziala ? Masz jakis sposob na odkwaszenie orgaznimu? Podaj jeszcze jakies znane Ci sposoby na libido, prosze

Gość gość
autorko tematu, niby kobieto pracujaca z 2 dzieci (a w rzeczywistosci na bank meski trollu), tak sie sklada ze za zwiazek odpowiedzialnych jest 2 ludzi. facet nie jest panem i wladca i jak czegos chce to musi sobie na to zasluzyc. sex nie jest niczyim oowiazkiem i nikogo zmuszac sie nie bedzie.

Gość gość
niedajki

Gość gość
To samo wlasnie mialam pisac - zbadac sie dokladnie a nie jeczec ze libida nie ma

Gość gość
Mnie to dziwi bo Wy wszytkie takie nagle chetne i sex uprawiecie z mezem codziennie a jak w rzeczywistosci gadam z laskami na te tematy to same niektore nawet twierdza ze moze i wolalyby zeby facet je zdradzal bo im sie nie chce do tego stopnie byleby do domu wracal i zeby dziecka z tego nie bylo. Wielu moim kolezankom matka, ktore pracuja zawodowo po prostu sie nie chce zwyczajnie bo sa zmeczone.

Gość gość
Głupi autorze, traktujesz kobiety strasznie przedmiotowo. Nie każda ma tyle sił i czasu, żeby po całym dniu pracy wskoczyć mężusiowi świeża i energiczna do łóżka i harcować. Nie mam na myśli tego, że seksu może nie być, bo jego brak rzeczywiście może powodować zdrady, ale tu trzeba chcieć dociec, co jest przyczyną oziębłości i działać, a nie wylewać żale na forum.

Gość gość
08:27 autorko,poczytaj sama co napisalas w temacie i teraz...tak postawione tezy wybacz ale zmuszaja do ripost "zacznijcie uprawiac seks swiete krowy" dlaczego nazywasz nas krowami? Dlaczego uogolniasz i w postach nie zajakniesz sie na temat rownego wkladu faceta we wszystko? Bo jesli Chcialas sie tylko pochwalic jakie masz super udane pozycie i malzenstwo to juz rozumiem sens zakladania tego tematu. Ale wiesz to kafe...wygralam Wczoraj 13 milionow w totka i co,wierzysz mi? :-)

Gość gość
"oral nie anal nie wibratory nie obciaganie palki nie " A to już normalnego seksu z kobietą to nie da się uprawiać tylko wszystko takie naokoło ? Co za czasy chore nastały ;) Jak ktoś ma tylko takie predyspozycje to może źle adresuje swoją prawdziwą orientacje seksualną ? Wydaje mi się że komuś takiemu kobieta tak naprawde to nie jest potrzebna.