Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhhjjbhj

Czy łatwo osiągacie orgazm?

Polecane posty

Gość bhhjjbhj

Z moim pierwszym partnerem nigdy nie doszłam. Co więcej nie potrafię dojść podczas minety lub palcówki (nawet jeśli robię to sama). Z drugim partnerem doszłam po raz pierwszy (będąc na górze, to był orgazm łechtaczkowy). Z obecnym partnerem udało mi się dojść będąc na dole - niestety dzieje się to tylko, kiedy on na mnie leży i wykonuje dość powolne ruchy (a ja lubię mocno i szybko), więc przypuszczam, że to również orgazm łechtaczkowy. Czy ktoś ma podobnie? Mój facet trochę wziął do siebie to, że nie dochodzę jak robi mi dobrze (a robi to idealnie i wytłumaczyłam mu, że jak do tej pory nie dość, że nie udało się to nikomu, to nawet sama nie potrafię tego zrobić)

Gość gość
Za mało się masturbujesz jak nie wiesz jak ma Cię facet doprowadzić do orgazmu jak sama to robisz masz orgazm?

Gość gość
Więcej rób to sama włącz sobie coś podniecajcego i do roboty

Gość moni345
Zapraszam do sklepu www.sexish.pl specjalizującym się w branży erotycznej. Dzięki odpowiedniej współpracy z hurtowniami ceny są naprawdę konkurencyjne, a jakość produktów na wysokim poziomie. Odwiedzając sklep na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. sklep również zapewnia dyskrecję