Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubię pitolenia, że zdradza się tylko te brzydsze i nudne w łóżku. kłamstwo.

Polecane posty

Gość gość

A jak wytłumaczyć że ktoś ma ładną żonę, której zazdroszczą mu koledzy, sam mówił, że w łóżku ma ogień, a i tak zdradza? Przestancie wreszcie zakładać tematy "nie kochacie się z mężami to was zdradzają" albo "nie dbacie o siebie to was zdradzają". Jak ktoś ma ciągoty do skoku w bok to choćby był z Miss Świata wyzwoloną to i tak to zrobi. Przestancie dorabiać ideologię...jak mnie to wkurza :/ są po prostu mężcyzźni i parapety.

Gość gość
I nie mówcie please że jak ktoś ma zadbaną, piękną, ponętną i chętną żonę, to nie zdradzi. Przecież to nie o to chodzi. A ile było przykładów że zdradzono ładną z jakąś przeciętną? Im chodzi o nową osobę, nie oznacza to że lepszą.

Gość gość
Zgadzam się. Moją koleżankę,25 letnią laskę za którą kazdy facet się obejrzy na ulicy, mąż zdradził z ... 40 letnią matką 2 dzieci z 10 kg nadwagi.

Gość gość
Zgadzam się. Znajomą też mąż zdradził a naprawdę kobieta ładna zadbana

Gość gość
Nie znacie przyslawia nie wazne ze brzydka wazne zeby obca byla.

Gość gość
09:22 jest dwie opcje: albo zdradził, bo w związku szwankowały jakieś emocjonalne sprawy, zrozumienie itd. i w tej grubej znalazł po prostu bratnią duszę, która go rozumie powód nr 2 niestety najczęstszy - po prostu dostał wściku penisa, znudziła mu się jedna kobieta. oni czesto tak mają że męczą się z tym że mogą wspolzyc tylko z jedną

Gość gość
Niketorzy faceci w ten spsosob sie musza dowartosciowac jacy to sa mescy bo ciagle udaje im sie uwiesc jakas kobiete nie waze ze brzydka.

Gość gość
Ja majac 19 lat poznalam goscia starszego o 10 lat, mial zone i dziecko, zaczelismy sie spotykac****are razy prawie wyladowalismy w lozku, na szczescie zakonczylam ten "zwiazek" w pore, on byl bardzo zly, wydzwanial, pisal itd. Jego zona byla bardzo ladna! Nie wiem co mu brakowalo, wiem ze teraz maja drugie dziecko.

Gość gość
Aha i caly czas powtarzal, ze on zone swoja kocha, pokazywal mi ich zdjecia itd .. Porazka, jak teraz o tym mysle, co za palant

Gość gość
09:33 dobrze że przynajmniej się zreflektowałaś i nie chciałaś w to brnąć. Jaki palant, pokazywał zdjęcia a potem zdradzał... znam też takiego. Kolega mi opowiadał. Jest taki koleś z mojej miejscowości co jednej takiej pannie lekkich obyczajów tez pokazywał zdjęcia żony i dzieci a potem siup do łóżka za 5 minut z nią. Dziwne. Samousprawiedliwiał się, czy co? albo leczył wyrzuty sumienia? Moja koleżanka miała taką sytuację że podrywał ją zaręczony koleś. Nie miała pojęcia że on w ogóle kogoś ma, bo kłamał że jest wolny. Zapraszał ją do swojego mieszkania, gdzie nie widać było żadnych śladów by mieszkała tam jakaś kobieta. Kiedyś jednak kolo ostro wpadł...bo narzeczona przyszła niezapowiedziana i ich nakryła. Wstydu miał koleś co niemiara. Mojej koleżance było głupio, że bierze udział w czymś takim. Była zadowolona później, bo okazało się że na szczęście on stracił je obydwie. Narzeczona zerwała zaręczyny, choć już mieli wszystko pozamawiane, a moja koleżanka się zawinęła. I został sam, gołodypiec.

Gość gość
Tego tez nie rozumiem, myslec o rodzinie i do lozka z inna ! Moze to jakies zboczenie ;/ .

Gość gość
Nie ma na to żadnej zasady, żona ładna i chętna to znajdzie sobie brzydką ale super inteligenta kochankę itp byle było coś nowego. Mam taki przypadek w pracy, dziewczyna pracuje na stanowisku wyższym niż mąż , dobrze zarabia, zadbana, 2 małych dzieci, a mąż stuka na boku nowoprzyjete stażystki. Bo dla nich on jest dupnym PANEM KIEROWNIKIEM i to go cieszy :/

Gość gość
oczywiście że nie ma żadnej zasady. Ludzie sobie dopowiadają, a prawda jest taka że powody mogą być różne. Często zdradzane są takie kobiety, których normalny facet by w życiu nie zdradził bo to tzw. wysoka półka. mnie się też zdaje że wiele jest zdrad jak koleś się czuje lepszy od swojej żony. Daje temu wyraz w podbojach na boku

Gość gość
Zdradzają bo nie były dziewicą

Gość gość
jak ktoś jest ujem to zdradzi nawet taką żone jak Angelina Jolie i tyel w temacie