Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dekoracje z drewna vintage, industrialne, kolonialne

Polecane posty

Gość gość

Szukam dekoracji z drewna ale nie takich zwykłych - bardziej chodzi mi o takie drewno z Indonezji, styl industrialny, vintage, kolonialny - czy ktoś może wie gdzie można kupić fajne dodatki, dekoracje do wnętrz w takim stylu w dobrej cenie?

Gość dekoracje z drewna vintage
A jakiś sklep stacjonarny z takimi dekoracjami z drewna w stylu vintage???

Gość gość
Ale po co szukacie stacjonarnych sklepów? Ja zawsze kupuje takie dekoracje przez internet - takie prawo teraz, że wszystko można zwrócić w ciągu 14 dni chyba więc spokojnie można kupić, sprawdzić czy faktycznie nam to odpowiada i zwrócić albo zatrzymać. Przez internet macie większy wybór i lepsze ceny :)

Gość gość
ja w domu mam sporo takich dekoracji z drewna egoztycznego i w stylu industrialnym i wszystko na necie kupowałam z promocji w takich sklepach - tanio i fajnie można urządzić wnętrze

Gość gość
Ja zamawiam stąd jedną szafkę nocną - bardzo mi się spodobała -dam znać jak dojdzie czy faktycznie wszystko jest tak jak piszą u siebie na stronie

Gość Grussska
A podobają Wam się właśnie takie bardziej zwykłe drewniane dekoracje, surowo i minimalistycznie? Bo szukam czegoś fajnego na wesele i trafiłam na coś takiego: http://plastry-drewna.pl/swieczniki-brzozowe/ Podobają Wam się czy jednak jeśli chodzi o drewno, to celowałybyście w coś innego ??

Gość gość
Przyszło mi zamówienie z Barangi - wszystko SUPER :)

Gość gość
oki, dobrze że śledziłem temat :) Czekałem właśnie czy wszystko będzie dobrze bo mam tam upatrzony stolik kawowy w stylu vintage :)

Gość gość
wiele mebli z Indonezji dostaniecie na stronie sklepu internetowego www.dekoria.pl Ja zamawiałam od nich stół w stylu kolonialnym i jestem bardzo zadowolona- posiadają w swojej ofercie jak dla mnie perełki do urządzenia domu lub mieszkania:)