Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

położe każda rozmowę kwalifikacyjną

Polecane posty

Gość gość

Zupełnie nie wiem czemu wygaduje takie rzeczy. Skąd mi to przychodzi do głowy. Ostatnio byłam na dwóch rozmowach. Jestem nauczycielem i chcę zmienić pracę z nauczyciela przedszkol na nauczyciela klas 1-3 lub terapeute. Podczas pierwszej rozmowy na samym końcu dodałam, widzac ze dyrektorka sie zastanawia jak uzupelnic mi etat, ze moga wziac godziny z terapii. Ona na to, ze nie ma opcji, bo majaa terapeute w okresie ochronnym. A ja do niej ze rozne wypadki chodza po ludziach, ze moze tamta jest zbyt obciazona praca i pol etatu sie znajdzie. Spojrzala na mnie znaczaco. Skad mi takie glupoty przychoda do glowy? Podczas drugiej rozmowy szlo mi idealnie, doradzalam w rozwiązaniu problemów w szkole, pokazałam ze mam duza wiedze. Opowiadalam jak pracować z dziećmi z roznymi zaburzeniAmi, jak powinna wyglądać współpraca pomiędzy nauczycielaami. Ostatnie pytanie "co wniose swoja osoba do zespolu psych ped?" A ja na to ze mam spora.wiedze, ale w terapii jednak brak doświadczenia wiec samaa bede potrzebowwac pomocy np w dokumentacji, ale szybko sie ucze wiec to nie problem. Jak mozna bylo w taki sposob po.swietnej rozmowie podczas ktorej pokazalam pasje i.wykazallam sie wiedza, wywiesic biała flage? Przeciez przed szkola pracowałam w powaznym urzedzie, wypelnialam powazne papiery i nagle mówię takie coś??? A przeciez mam doświadczeńnie w pracy z dzieckiem z aspergerem, z mutyzmem, z niedosluchem, z nadpobudliwoscia i to moge wniesc do.zespolu. czemu ja tak.wale te rozmowy? Idzie.swietnie i nagle powiem cos.głupiego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować