Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja intymna

Polecane posty

Gość gość

Napiscie jak sie tam depilujecie, bo ja jestem po 30 stce i calkowite wygalanie mi nie odpowiada, zle sie z tym czuje ,; musi byc calkowite??

Gość gość
Tak, musi! A kto Ci niby każe? Naczytałaś się gazetek dla nastolatek i masz.

Gość gość
ja też jestem po 30 i golę tylko okolice bikini a resztę włosów podcinam na trawniczek 1-1,5 cm Jak sie komus nie podoba to jego problem

Gość prawictwo pospolite 152
ale nawet takie coś musisz skrócić do 2-4 mm , bo inaczej będzie efekt `` na jeża `` jak zostawisz dłuższe włoski

Gość gość
no ja tez bikini depiluje a reszte skracam, nawet ginekolog uwaza ze calkowite wygalanie jest bez sensu, naprawde calkowice wygalacie? Co znaczy pisma dla nastolatek? To jaks chora moda, bo kiedys w latach np 80 tych w filmach babki mialy wlosy a teraz faceci p****le ogladaja i uwazajaze baba se ma golic

Gość gośćOna31
Autorko depiluj się jak Tobie odpowiada. Musisz Ty się z tym dobrze czuć. Też jestem po 30-stce i mi odpowiada tylko na zero :-)

Gość gość
dla mnie najwazniejsze jest to, zebym nie miala podraznien na skorze:) a to ile ktos sobie depiluje to jego sprawa :) uzywam kremu vanity z bielendy- dobrze usuwa wloski i nie podraznia :)

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam depilacji intymnej nie całościowej. Od kiedy zaczęłam dojrzewać depiluję się tam regularnie. Pół roku temu zadecydowałam się na zabieg depilacji laserowej w www.sofibeauty.pl. Mam teraz świety spokój i lepiej się z tym czuje, zero podrażnień i innych nieprzyjemności.