Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkosia

Wczesne macierzyństwo, spacery, relak, najlepszy okres w życiu :)

Polecane posty

Gość milkosia

Witajcie Właśnie się dowiedziałam, ze ponownie zostanę mama :) pierwsze dziecko było wyczekane, byłam z nim 3 lata w domu, sadzilismy że będzie jedynakiem. A teraz taki prezent od losu. bardzo dobrze wspominam okres kiedy byłam z synem w domu. uwielbialam wspólne spacery, basen, zabawy :) trochę się obawiam czy starczy mi siły na zabawy z maluchem, gdy starszakowi trzeba będzie pomóc w lekcjach... no ale mam nadzieję, ze dam radę :) Są tu mamy które też dobrze wspominają te pierwsze lata z dzieckiem? Obecnie czeka nas sporo wyzwan-budowa, rozkręcenie firmy i do tego dwoje dziec*****es, kot i świnka morska-wesoło będzie ;)

Gość gość
Ja tez kocham dom Miglabym cale zycie Bo oraca okripna ludzie stres... W domju sie spelniam...uwielbiam Ake nie man bogatego meza

Gość gość
11:11 bogaty mąż to nie reguła. Mój mąż bardzo wzbogacił się ze dwa lata po naszym ślubie. Zarabia krocie, ja chodzę do pracy gdzie jest bardzo toksyczna atmosfera i mimo że szukam innej to na razie ofert brak. Zarabiam jakieś grosze w porównaniu do niego. Czy myślisz, że kazał mi rzucić pracę i siedzieć w domu? To tak nie działa. Mój mąż jest z tych co nawet jak masz mało zarobić to masz chodzic do pracy bp wszscy musza pracować by było dobrze. Typ socjalisty. Ale mi to nie przeszkadza bo ja nie chcę całe życie siedzieć w domu, jak siedzialam z nogą w gipsie parę tyg.to już wariowałam. Ale mimo wszystko troche mi przykro bo wiem ze jakbym ja zarabiała krocie a mąż miał prace która go niszczy, chyba powiedziałabym mu by zluzował bo na chleb nam nie brakuje. bogaty mąż to nie jest gwarancja że w domu bedziesz siedziec.

Gość milkosia
Ja też nie mam bogatego męża :D żyjemy na przeciętnym poziomie. pracować lubię, tylko nie zawsze w danej firmie człowiek czuje się dobrze, dlatego zostałam własnym szefem :)

Gość gość
A moj jest bogaty i jeztem w 3ciazy i mie pracuje i nie bede bo jak??