Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona stosuje wobec mnie przemoc w rodzinie.

Polecane posty

Gość gość

Nie byłem tego świadom ale dzisiaj w jednej babskiej gazecie przeczytalem artykul i definicje i jak nic wychodzi ze jestem ofiara. 1. .. porzucenie w niebezpiecznej okolicy. Kiedyś zostawiła mnie pijanego na imprezie z obcymi ludźmi 2...karanie przez odmowę uczuć, szacunku 3. ...wmawianie choroby psychicznej. ( ile razy słyszałem że powinienem się leczyc) 4. ..ograniczanie snu i pożywienia ( jak ma Focha nie gotuję przez kilka dni) 5...demonstrowanie zazdrości (zawsze jak się obejrzę za inna), 6...krytyka zachowań i upodobań seksualnych ( szkoda gadac) Czy mogę jej założyć niebieska kartę? I gdzie udać się po pomoc. Często ofiarą nie zdaje sobie sprawy ze jest ofiarą. :)

Gość gość
Bardzo śmieszne kirwa.

Gość gość
Strasznie nietypowa ta twoja żona.

Gość gość
Dziś wrócisz do domu i Ci jaja oparze twoja zabcia

Gość gość
Przeprowadzam badania na temat "Przemoc psychiczna w związkach partnerskich a dalsze życie ofiar". Jeśli jesteś osobą pełnoletnią i kiedykolwiek doświadczałeś/łaś przemocy psychicznej ze strony partnera, dziewczyny/chłopaka, żony/męża to wypełnij tą ankietę! Jeśli znasz osobę która doświadczyła przemocy psychicznej udostępnij jej ankietę! Pamiętaj, że przemoc psychiczna to również krytykowanie, szantażowanie czy agresja słowna. Potrwa to chwilę a bardzo mi pomożesz