Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Acnedin produkt na trądzik, opinie

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii osób które stosowały Acnedin na problemy z trądzikiem ? jedną opinie słyszałam że bardzo dobry preparat, ale chce poznać inne zanim zamówię.

Gość gość
stosowała kuzynka. Wiem, że miała bardzo dobrą opinie

Nie słyszałam o nim. Zadaniem preparatu na trądzik jest wyhamowanie wzmożonej pracy gruczołów łojowych na skórze, które wydzielają zbyt dużą ilość sebum. Taki rezultat można uzyskać dzięki połączeniu: cynku, krzemu oraz srebra koloidalnego, który znajdziemy w Beta-Skin Acne Care Cream. Słyszeliście o nim? Wiele osób jest zadowolonych z efektów kuracji. https://sklep.betaskin.pl/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gość
Szkoda, że nie można pokazać tu zdjęć. Wróciłam znów do zycia po kuracji. Przez 3 lata nie mogłam sobie poradzić z cerą. Cały czas wypryski, egzemy itd. Stosowałam kremy, toniki i inne cuda. Wszystko na nic. Acnedin poleciła mi kuzynka, która miała ten sam problem. To było niesamowite. Pierwsze efekty zauważyłam już po tygodniu. Ale trzeba zastosować pełną trzy miesięczną kurację, żeby nie było nawrotów i pięknie wyczyścić skórę raz na zawsze. Marcysia

Gość gość
też się właśnie zastanawiałam czy zamawiać jedną buteleczkę czy zestaw... chyba zestaw się zdecyduje jednak

Gość gość
dajcie namiary na sklep z tymi tabletkami

Gość gość
acnedin.pl ;)

Gość gość
Hej czy ten lek na trądzik działa? Ma jakieś efekty uboczne?