Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zadaje sie z chlopakami, ktorzy:

Polecane posty

Gość gość

- maja ponizej 178 i powyzej 185 - nie maja odpowiedniej, lekko wyrzezbionej sylwetki ( w tym za bardzo, bo to tez ohydne) - nie maja meskiej twarzy z regularnymi rysami - nie sa zadbani i w miare modni, ale tez bez przesady - zarabiaja ponizej 5000 zl bez perspektyw na wiecej, no chyba ze studiuja - sa niesmiali, nie potrafia sie odnalezc w towarzystwie, nie sa zaradni, sa burakami, nie szanuja kobiet, nie sa kulturalni, przynudzaja.

Gość gość
Ja tez, tylko od 185 w gore, bo sama mam 175 :D

Gość gość
A sama pewnie jestes grubym pasztetem i pracujesz w zabce

Gość gość
Tak jasne :d pasztetem nie jestem, a gruba to juz na pewno nie. Powodzenie mam i to spore, ale odrzucam wiekszos, bo sa za slabi dla mnie

Gość gość
Ty tez nie wiesz czy doczekasz, jak kazdy :D a ja sobie uzywam zucia, chodze sobie z roznymi dobrze postawionymi przystojniakami i sie smieje, ze ktos mnie poucza co ja mam w glowie. Prawda jest taka, ze szare, biedne myszy mi zazdroszcza hehe

Gość gość
Prowokacja jak nic.

Gość gość
też kiedyś miałam takie wymagania jak ty a teraz jestem starą panną grubo po 30tce, młodzi już nawet na mnie nie spojrzą a rówieśnicy pozakładali już dawno rodziny i są szczęśliwi

Gość gość
Mimo ze spelniam Twoje oczekiwania to i tak nie chce mi sie byc z pusta lala, ktora tylko zamierza wydawac moje ciezko zarobione pieniadze. Szukam na partnerke kobiete, ktora rowniez zadba o nasz wspolny dom i bedzie pracowac zawodowa a nie byc pasozytem jak Ty.

Gość gość
Według psychologów to zakompleksione osoby mają wyśrubowane wymagania więc nie łykam bajeczki o tym jaka piękna i zaradna jesteś. Jesteś typową szarą myszą, która myśli, że jak się zrobi to ktoś powinien docenić jej wysiłek.

Gość gość
Autorka to hejter w necie p***a w świecie

Gość gość
Szukam na partnerke kobiete, ktora rowniez zadba o nasz wspolny dom i bedzie pracowac zawodowa xxx Czyli szukasz frajerki, która będzie zaiwaniała na dwóch etatach. W*********j.

Gość gość
Według psychologów to zakompleksione osoby mają wyśrubowane wymagania więc nie łykam bajeczki o tym jaka piękna i zaradna jesteś. Jesteś typową szarą myszą, która myśli, że jak się zrobi to ktoś powinien docenić jej wysiłek. x Nie jestem autorka i mysle, ze to prowokacja pewnie tego dekla od wymagan kobiet :D ale zgodnie z tym co mowisz, to ladne dziewczyny powinny nie miec wymagan i brac co sie nawinie. A tak niestety nie jest hehe :D brzydule moga miec wymagania, ale to te ladne je zrealizuja. Jakos nie widze pieknych kobiet z biednymi paszczurami ;p Ale oczywiscie zadna nie powie, ze chce bogatego przystojniaka

Gość gość
A co mnie to obchodzi pewnie i tak sie nigdy nie spotkamy

Gość gość
Bogate ładne biorą nawet biednego przystojniaka bo kase mają swoją