Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jedziecie na wakacje i w jakim wieku sa dzieci?

Polecane posty

Gość gość

My lecimy na majorke, dzieci 8 i 1,5

Gość gość
Hiszpania -6miesiecy

Gość gość
jadę w Bieszczady , dzieci 5 i 7 l.

Gość gość
Grecja - 6 i 9 lat

Gość gość
My w tym roku Teneryfa dzie 3 latka i 9lat.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
wszyscy nagle zagraniczne wczasy, nikt nie jedzie nad polskie morze, jedna osoba tylko w polskie góry, a jak dzwoniłam szukać domku nad morzem, to do końca sierpnia nie ma praktycznie nic wolnego! bajkopisarki na kafe pełną gębą :D

Gość gość
14.09 bo w Polsce to nie wczasy ewentualnie wypad ,ale wczasami bym to nie nazwala.Z reszta po Polsce wogole nie jezdze ,bo mi sie nie podoba i szkoda mi kasy na brudny Baltyk.Jakby mnie nie bylo stac to bym wolala siedziec w domu niz nad Baltykiem.

Gość gość
gość dziś nad twoim morzem zagranicznym tudzież oceanem, jest czyściutko że ho ho, w oplutym przez turków piasku na plaży, w hotelowym łóżku, w którym turek czy inny ciapaty spuszczał się w materac ze 100 razy i w które to się położysz i włączysz śmierdzącą klimatyzację, bo ukrop na dworze taki, że nie idzie wysiedzieć bez klimy :) miooodzio

Gość gość
14.36 po pierwsze w Turcji ani Tunezji i Egipcie nigdy nie bylam i tam nie pojade :) wiec z Turkiem nie trafilas :)Akurat tam gdzie jezdze jest czysciutko ba nawet nie ma co porownywac. Morze czy ocean tam gdzie bywam to raj na ziemi :)inaczej bym siedziala w domu tak jak mowie.Hotele wybieram tez jedne z lepszych ze wspanialymi restaracjami la carte z takim jedzeniem ,ze zyc nie umierac.A klimat dobieram taki ,ze nie ma upalow takich duzych i jest dosc wietrznie .Znam dobre sezony dla odpowiednich krajow.Zrozumie mnie tylko ten kto tam byl ,pewnie nawet sie domysli jakie kraje mam na mysli albo jaki oceany :) Nie wiem dlaczego sie tak burzysz to jest tylko moja opinia .

Gość gość
Nad morze na hel,dzieci 6 lat drugie 11 miesiecy

Gość gość
gość dziś oburzam się, jak mi taka Polka jak ty pisze, że Polska to syf a w doopie była i g****o widziała, sorry ale taka prawda. Nie wyściubiłaś nosa poza swoje miasto i morze, i piszesz o Polsce, że to syf?! Podróżuję po Polsce bardzo dużo i często, i powiem ci jedno, jest masę cudownych miejsc w naszym kraju, ale ty ich nigdy nie zobaczysz, bo to trzeba chcieć bardziej, niż pisac takie bzdury na forum!

Gość gość
14.48 bylam dlatego tez pisze dla mnie to wypad a nie wczasy .A jesli chodzi o Baltyk to jest mi znany bardzo dobrze i nie tylko od strony Polski. Prawda tez jest taka ,ze najbardziej usyfiony jest od strony Polski wlasnie. Nie wiem czy wiesz ,ale Baltyk jest najbrudniejszym morzem na swiecie ,gdzie powinien byc zakaz kompania sie.Nie mowie tego zlosliwie absolutnie poprostu stwierdzam fakty.Jakbys miala porownanie jak powinno wygladac czyste morze wiedzialabys o czym mowie.Moje ulubione morze akurat jest to Czarne Morze i ze strony Krymu najbardziej :)

Gość gość
Hmmm a tak z innej beczki. W zeszle i poprzednie lato właśnie Bałtyk byl mega oblegany bo pogoda super a po drugie - nie łudźmy się- jest po prostu bezpiecznie. Nikt ci nie wejdze na plaze ani do muzeum i nie zacznie strzelać. Przynajmniej dla mnie to wazny aspekt. Rozumiem ze sa inne miejsca na swiecie gdzie jest i bezpiecznie i pięknie. Ale dla mnie taka egzotyka to tez inna polka cenowa. Dla mnie nie osiagalna. Dlatego wybieram ten brudny Baltyk:(((

Gość gość
Nie chodzi tylko o to ,ze jest Baltyk jest brudny ,jest to tez matrwe i toksyczne morze.Nawet ryb z Baltyka juz sie nie powinno jesc a nie tylko kapac.Nie wspominajac o broni chemicznej ktora zalega na dnie morza i wydziela tez toksyny.

Gość gość
gość dziś przysięgam, że bardziej bezpieczna dla mojego dziecka jest kąpiel w tym brudnym wg ciebie Bałtyku, niż strzelanie popaprańców na plażach, muzeach, restauracjach i kinach za granicą naszego kraju. Co kto woli, ja wole nie narażać moje dziecko na taki chory fanatyzm islamistów, którzy już są praktycznie w każdym zachodnim kraju, ale na tych usyfionych naszych plażach ich nie ma.

Gość gość
ja nad pl morze dzieci: 3lata i 6miesiecy ale zabieram opiekunkę bo tak w ogole bym nie jechała bo co to za wakacje by były :o

Gość gość
15,23 ale ty narazasz dziecko taka kapiela i to bardzo .Dziewczyno poczytaj sobie dla wlasnego dobra co jest w tym morzu ,jaka chemia.Powinni o tym trabic ,ludzie powinni miec dostep do tej wiedzy ,no ale jak ?biznes by upadl szybko .Jakbym juz byla tak zdesperowana spedzic czas nad woda i w Polsce wolalabym jeziorko .A tak poza tym nie wszedzie wczasy sa niebezpieczne ,wiec nie przesadzaj .Masz Chorwacje ,Portugalie i wiele innych spokojnych miejsc .

Gość gość
""Iperyt wywołuje uszkodzenie, poparzenie skóry i to jest jej zasadnicze działanie. Niemniej substancja ma jeszcze drugie działanie, o którym często zapominamy - jest trująca. Jeśli dostanie się do organizmu, wywołuje różnego rodzaju zmiany mutogenne, genetyczne, które mogą spowodować różnego rodzaju zmiany nowotworowe, także w późniejszym czasie"" o to co znalezli u brzegow polskiego Baltyka

Gość gość
gość dziś jesteś totalną nawiedzoną fanatyczką :O

Gość gość
fanatyczka hahaha konczylam chemie ,wiec swoje wiem.To nie fanatyzm a wiedza .Wpisz w googlach Baltyk morze trujace to cie zawali ta informacja kobieto.

Gość gość
gość dziś aż dziw, że ty Czarnobyl przeżyłaś :)

Gość gość
W przyszłym tyg przylatuje na wakacje do Polski- Wielkopolska. Dzieci 3 lata i 1,5 roku

Gość gość
Mazury, Iława. Domek na wyspie wielka Żuława :)

Gość gość
My jedziemy do Karwi , potem na suwalszczyzne, mieszkam w uk i bardzo lubie jezdzic po Polsce, ja juz sie po swiecie zjezdzilam, teraz lubie wracac w okolice moich mlodych lay-mazury, suwalki(tu mamy domek letniskowy)solina a...dzieci 4 i8lat

Gość gość
Ja przylatuje z dziecmi na tydzien do Polski a pozniej dalej w europe, mamy 4 tygodne urlopu :) w tym roku zaryzykujemy i jedziemy do Bulgarii Bylam prawie wszedzie na zachodzie Bulgarie zawsze omijalam ale jestem ciekawa opinie sa rozne Bierzemy to na klate szczegolnie ze tydzien wakacji ekstra mielismy w maju na lazurowym wybrzezy we Francji

Gość gość
Na dzialke weekendowo. Cale lato pracujemy, w zimie bylismy na dlugich wakacjach. Dzieci 4 i 1.

Gość gość
Praga i beskid slaski 3 l. i 2,5 miesiaca

Gość gość
My na Wegry na "baseny", prawd. Hajduszoboszlo. Byliśmy w zeszłym roku i miejsce idealne dla małych dzieci. Wygrzać się na słońcu, wybyczyć i odpocząć. dzieci 3 i 5 lat.