Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo przyciagania

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu interesuje się prawem przyciagania. Czytam dużo i ciągle wierze. Jestem wręcz głęboko przekonana ze jest mi w życiu dane wszystko co najlepsze. Kocham swoją rodzinę i prace w której jestem doceniana. Mam lojalnych przyjaciół i ukochanego mężczyzne. Jestem szczęśliwa gdy mogę to wam napisać. Zawsze czułam ze będę osoba bogata. Nie wiem jak to nazwać. Takie wewnątrze poczucie ze będę miała dużo pieniędzy, że na wszystko będzie mnie stać. I tak teraz mam. Uwierzcie bo warto. Jakie wy macie doświadczenia w tej sprawie?

Gość gość
u mnie to bylo prawo zhakowania laptopa. myslalam ze facet pojawil sie w moim zyciu przez przypadek i mial szczere intencje, a okazalo sie ze wczesniej zhakowal moj laptop i zobaczywszy ze lubie codzinnie puscic sobie p****lka i pobawic myszka (niestety nie zaklejalam kamerki w lapt. nigdy) zaczal krazyc wokol mnie jak kot z pecherzem. zreszta wygadal sie 3 lata!!! pozniej .bardzo mocno to przezylam. od tamtego czasu zawsze uzywam bramki proxy i vpn.

Gość gość
A gdzie w Twoim prawie przyciągania jest Bóg ?

Gość gość
god is a deejay

Gość gość
Pisz po polsku

Gość gość
Autorko/Autorze. Jest nawet taki film dokumentalny o prawie przyciągania. To jednak wymaga koncentracji, ćwiczeń, i chęci do zmiany myślenia, i również pamiętania o tym, by jak już masz chwilę by pomyśleć, to myśleć pozytywnie. Nic nie przychodzi od razu, u niektórych trwa to kilka dni, u innych tygodni. Nie da się też myśleć, "wygram w totolotka" i faktycznie wygram, raczej coś w stylu "przyciągam do siebie pieniądze", to faktycznie pojawi się na horyzoncie jakaś możliwość zarobienia dodatkowej kasy, awans a co za tym idzie podwyżka, znalezienie 100 zł na ulicy - cokolwiek. Ale żeby działało prawo przyciągania, trzeba stosować afirmacje, myśleć pozytywnie, bo inaczej prawo przyciągania też działa - gdy myślimy negatywnie...