Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy.. może ktoś wie ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jakieś 2 lata temu zaczęłam kurs prawa jazdy. Po całej teorii i kilkunastu wyjeżdżonych godzinach mój instruktor zapisał mnie na egzamin w WORDzie.. niestety nie zdałam go 4 razy i po jakimś czasie już sobie w ogóle odpuściłam,bo strasznie mnie to zniechęciło i co rusz szukałam wymówek żeby tam nie iść.. Chciałabym teraz podejść ponownie do kursu, tylko nie wiem jak to jest... Musiałabym zaczynać juz teraz kurs od nowa, łącznie z wyrobieniem nowego profilu kandydata na kierowce ? Mogę kontynuować ten skoro nie zdałam nawet teorii (tj.pójść i zapisać sie po tych 2 latach do WORDu na egzamin teoretyczny) ? Wie ktoś może jak to jest ? A może jest tu jakiś instruktor prawa jazdy ? :)

Gość gość
Ja mialam identycznie. Umawiasz sie od razu na egzaminy tylko trzeba sie przejechac do urzedu komunikacji po papiery bo jak przez rok czasu nic sie nie robi to osrodek egzaminacyjny odsyla popiery do urzedu. Ja juz id trzech m-cy mam prawko :-D powodzenia

Gość gość
A noi nowy wniosek o wydanie prawka trzeba tam przyniesc do trgo urzedu

Gość gość
ooooo to będę żyła :D dziękuję za odpowiedź !! :) i przede wszystkim gratulacje ! :)

Gość gość
Od razu na egzamin? A nie umawialas sie w wordzie na jakies jazdy doszkalajace? Kiedys obowiazkowi byly po niezdanym egzaminoe ( powinny byc gratis skoro uczen nie zdal to szkola nawalila) a teraz nie ma?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona