Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rada dla wszystkich kobiet żeby były piękne.

Polecane posty

Gość gość

Dbajcie i inwestujcie w to co macie piękne. Jeśli macie ładne nogi to ćwiczcie je żeby były jeszcze lepsze. Ładne usta - dbajcie o nie jeszcze bardziej. Wiele kobiet ma jakieś wady i robią wszystko zeby je zniwelowac a duzo latwiej i lepiej jest dbac o to co juz mamy ładne zeby było jeszcze lepsze. Po prostu olejcie kompleksy a zajmijcie sie tym co macie ładne.

Gość gość
gorszej porady nie słyszałam ...

Gość gość
tylko prosze bez komentarzy ja mam wszystko brzydkie bo jestem pasztetem.

Gość gość
czemu uważasz ta porade za zla??

Gość gość
Ja mam brzydkie zeby ale piękne włosy i właśnie nie robię nic z zębami (bo na razie mnie na to nie stać) a o włosy dbam i wszyscy na nie zwracają uwagę

Gość gość
no to ja k****a nie mam nic ładnego zaczynając od góry 1. cienkie przetłuszczające się włosy 2. twarz z trądzikiem i wąsami, cienkie usta, rzadkie rzęsy, męskie rysy, drugi podbródek 3. szyja z głębokimi bruzdami 4. garb na plecach i trądzik 5. cycki rozmiar A wiszące 6. otyłość brzuszna 7. płaskod***e 8. wały tłuszczu na udach i łydkach 9. stopy z halluksami 10. paznokcie z plamami 11. żółte zęby i śmierdzący oddech 12. odstające uszy, wielki kartoflany nos, włosy w nosie, cienkie usta, opryszka wargowa 13. ręce i dłonie owłosione 14. oczy osadzone w przeciwnym kierunku niż większość ludzi (wewnętrzne kąciki wyżej niż zewnętrzne) ale nie mam downa a teraz napisz co mogłabym ładnego podkreślić w sobie

Gość gość
Yyyyy.... Charakter?

Gość gość
mam fobię społeczną i depresję

Gość gość
gość dziś no to ja k****a nie mam nic ładnego zaczynając od góry 1. cienkie przetłuszczające się włosy 2. twarz z trądzikiem i wąsami, cienkie usta, rzadkie rzęsy, męskie rysy, drugi podbródek 3. szyja z głębokimi bruzdami 4. garb na plecach i trądzik 5. cycki rozmiar A wiszące 6. otyłość brzuszna 7. płaskod***e 8. wały tłuszczu na udach i łydkach 9. stopy z halluksami 10. paznokcie z plamami 11. żółte zęby i śmierdzący oddech 12. odstające uszy, wielki kartoflany nos, włosy w nosie, cienkie usta, opryszka wargowa 13. ręce i dłonie owłosione 14. oczy osadzone w przeciwnym kierunku niż większość ludzi (wewnętrzne kąciki wyżej niż zewnętrzne) ale nie mam downa a teraz napisz co mogłabym ładnego podkreślić w sobie X Hm :) jezeli to nie prowo to podejmę się wyzwania :) Na przetluszczajace włosy, jakis apteczny szampon, albo....glodowka. Serio! Ureguluje potliwosc, znikną krosty, skóra się polepszy, włosy tez bo twoje obecne problemy to toksyny. Zawsze możesz je lekko natapirowac i po prostu o nie dbać. Z mojej strony po setkach przetestowanych kosmetyków polecam Olej Z orientany (ajurwedyjska wersja) i odżywkę lniana Farmona Herbal Care, sa super:) poprawiają kondycję włosów i ja utrzymują mimo wysokich temperatur od prostownicy, suszarki . Na ciało rob peelingi, najlepsze domowe bo najtańsze, świeze i skuteczne : 1. Z cukru, miodu, kapki cytryny i oliwy 2. Z kawy i np zelu pod prysznic Kup jakis balsam do ciala,balsam push up z eveline do biustu (sprawdzony, podniosl moje nalesniki), krem nawilżający do twarzy i szyi ,na szyję rob maseczki, ćwicz - większość Twoich obecnych problemów odejdzie w zapomnienie . Wąsa sobie wydepiluj plastrami, żeby wolniej rósł i był słabszy, pokombinuj z makijazami na yt jest pelno tutoriali. Wloski wystajace z nosa mozesz przyciac trymerem.Napewno znajdziesz coś dla siebie ;)

Gość gość
ale ja to wszystko robię. od rana siedzę przed lustrem i poprawiam mankamenty urody, żeby wieczorem móc wyjść do sklepu o bułki i nie wystraszyć na śmierć bogu ducha winnych ludzi. marnuję cale dnie na to, żeby wyglądać choć trochę przeciętnie

Gość gość
ziolowa trwala na wlosy i masz burze lokow najtanszy lakier na paznokcie, chyba 5 zl wasy , rece i nogi ogolisz maszynka za 3 zl moze tabletki od gina wyrownaja hormony i biust sie powiekszy itd. rob cos , a nie marudz

Gość gość
chyba nie zrozumiałaś wpisu powyżej. ja to robię i już tym rzygam. a autorka każe mi nie tuszować mankamentów tylko podkreślać zalety

Gość gość
nic nie wspommialas O cienkich ustach;)

Gość gość
nie są cienkie, są zniekształcone (nierówno rozdymane) od częstych opryszczek

Gość gość
a z ust umialabys zrobic pion poprzez te znieksztalcenia

Gość gość
jedynie co moge to wypoziomowac

Gość gość
riposta przeciwstawna to w mojej punktacji ciętości ripost takie solidne 2/10 podszywie

Gość gość
a czemu nikt ci nic nie powiedzial zebys schudla?

Gość gość
nie muszą mi nic mówić, sama co roku se najpierw chudnę, a potem mam jojo