Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ujawnienie akt dotyczących zbrodniczą obłude ludzką

Polecane posty

Gość gość
mam spieprzone zycie przez podle samice :D d***** jawne i ukryte

Gość gość
byłem i byłbym ładnym chłopakiem, gdyby nie to wszystko , kobity potwory i mezczyzni fagasi zapewniajacy im byt :D chcialem zwyklej milosci, a one wszystkie wola jakichs kreatywnych sponsorów :D

Gość gość
nastepnie rozpoczął studia zaoczne na kierunku ekonomia i zarzadzanie.po połroczu nie zdał egzaminów. nie mial sily bo brakowalu mu spelnienia seksualnego xxx true bro, mam to samo :D xx stresuja go tez inne rzeczy, ze rodzice zdewastowali drzewa na dzialce, poscinali je - o to ty wczoraj zakladales te tematy na kafe :D xx urodzil sie jako osoba bardzo seksualna. w zyciu liczy sie tylko seks. z powodu tego niespelnienia popadl w depresje i nerwice.

Gość gość
polepszylo sie ok 2 lata temu. wyniklo to z pojawienia sie komunikatów o zblizajacym sie koncu swiata

Gość gość
postepowanie sadowe wygralo, zgladzilo go. wtedy nasililo sie wypadanie wlosow. prawo nie powinno ingerowac do seksualnosci. kazdy ma prawo do preferencji seksualnych

Gość gość
glowa mu sie zdeformowala, cialo wiedlo, gdy zabrali mu komputer xx ma poczucie wiedzy o wszystkim. jego zdolnosci moga byc zwiazane z tym, ze mama chciala miec dziewczynke i on ma teraz wrazenie, ze ma umysl w polowie meski, a w polowie kobiecy.

Gość gość
co to jest pedofilia? jest to termin wymyslony przez kobiety aby przejmowaly miejsca pracy w szkolach, z zazdrosci. to niezasadne, przesadne martwienie sie o dzieci. inaczej, to pociag do dzieci, ktore nie maja rozwinietej seskualnosci. jest to strategia feminizmu, aby nie zatrudniac do pracy mezczyzn