Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy ten pasztet z kafe zniknie , tez ja widzicie

Polecane posty

Gość gość

Tego prosiaka co jej coreczka po wypadku wzrok stracila Bleeeee kto ja sztural , pasztet i wisi na forum caly czas

Gość gość
zobacz na posłanke Kempe, Pawłowicz, to dopiero okropieństwa

Gość gość
ale przyznasz ze szpetna jest , ona szczeki nie ma ? Podwojna broda taka swinka

Gość gość
o kogo chodzi?

Gość gość
Też widze to zdjęcie i tez mnie wkurza

Gość gość
uffff to nie tylko mnie wkurwia to zdjecie

Gość gość
Jestescie bardzo obleśne, podle i prymitywne. Wstyd przynosicie innym matkom na tym forum! Jak mozna sie w taki pogardliwy sposob wypowiadać o innej osobie będąca waszym rodakiem i ta sama płcią oraz mająca dziecko tak jak wy! Moze utyła podczas ciazy i sie nie pozbierała! Zdarza sie panie xxxs Moze choruje??? A moze zwyczajnie dobrze jej tak jak jest. Ma do tego prawo! Nie wasz zakichany interes dlaczego tak wyglada! Nikomu krzywdy nie robi, nikogo nie obraza a wy jak zwykle ujadacie jak bure suczydla!

Gość gość
23:34 i to się przeciwko nim obróci. Jestem za eutanazją takich jednostek jak ta ktora założyła ten durny temat. Zobaczymy jak ty spuchniesz bo coś ci się stanie. Ja sama mam rozmiar S ale nóż mi się otwiera na takie ścierwa co wyśmiewają grubszych.

Gość gość
nie posraj sie laska z ta facjata jest denerwujaca i caly czas wisi na tym portalu ( nie jej wina tylko redakcji) ale jest to zdjecie wkurzajace , wyglada jak mala swinka

Gość gość
Ni cholera jasna i dzisiaj znowu widze to prosie , swinski ryjek

Gość gość
Pokaż nam swój "ryjek", ocenimy czy taki idealny masz. Nie pokażesz? A to mi nowina... Najwiecej ujadasz bo anonimowo w internetach. Jak to mówią...kozak w necie doopa w swiecie! Pozdrawiam środkowym palcem!

Gość gość
Srodkowym palcem to cie twoj stary w o***t sztura Ja nie mam mordki jak prosiaczek a ta laska ma ha ha i bronia jwj takie same prosiaczki urazone Nie pozbierala sie po ciazy hahahaaha jak wiekszosc z was

Gość gość
co ona ma za szyje , zwaly tluszczu:o

Gość gość
no dzień jak co dzień na kafe. ktoś zakłada bluzgajacy temat, a jak napiszesz, że nie zgadzasz sie z takim podejsciem do tematu i nie powinno się obrażać ludzi to tak samo na ciebie nabluzga... ech młode mamusie z klasą... nie ma co :o

Gość gość
to jakas tutaj nazwala mnie s****wem to dostala po ryju ja napisalam tylko prawde , zdjecie tej paszteciary jest irytujace i wisi tu juz chyba pol roku , moze nie zwrocilabym na nia uwagi gdyby sie pojawila na tydzien ale non stop co wchodze to ten swinski ryjek widze

Gość gość
Baba ma co najmniej 30 kg nadwagi. Przestalaby tyle zrec to pieniadze na operacje dla corki by miala

Gość gość
no , moze z twarzy nie bylaby wcale taka szpetna gdyby zwalila ze 40 kilosow

Gość gość
Autorko! Twój poziom to beton i nic kompletnie do Ciebie nie dotrze. Patrząc na Twoje słownictwo mniemam iz wywodzisz sie z jakis slamsów. Tylko dzieci szkoda (o ile je masz) no ale jak kto mówią...rodzicow sie nie wybiera! A szkoda bo byłabyś bezdzietna na 100% Idz Frajerko pobiegaj

Gość gość
co sie tak burzycie , laska ma twarz jak prosiak i to jest fakt i nie powinna straszyc tym zdjeciem

Gość gość
Przestańmy wchodzić na kafeterie to zniknie ten niespodziewany "problem" hehe

Gość gość
Hahah moze niech przestanie wychodzić na ulice co? Żebyś przypadkiem zawału nie dostała na jej widok? Czy zeby nie obrzydziła Ci posiłku? Gdyby kazdy sobie tak mogł ustawiać, to ja wywalilabym z tej planety wszystkich palących papierosy i inne szajsy, wszystkich pijacych alkohol, żrących fast foody, ćpających, bez studiów itd. Bo niby czemu nie? (Obstawiam ze gdzies sie klasyfikujesz) Widzisz juz kapuściany głąbie czego Ci brakuje???? TOLERANCJI (takie trudne słowo co? wujek Google Ci pomoże).

Gość gość
Oby autorkę tego zenujacego tematu i inne wtórujące jej raszple dosięgła ręka sprawiedliwości. Oby wam się kiedyś przytrafilo takie samo nieszczęście, obyście straciły przy tym na waszej i tak pewnie wątpliwej urodzie. Chciałabym widziec wasze tępe facjaty obśmiewane przez obcych ludzi. Czego wy nauczycie swoje dzieci? Wstyd.

Gość gość
:-( 0/1000000000

Gość gość
tak to sie ocenia prowokacje przyglupie a temat to czysta prawda , nic zmyslonego

Gość gość
chrum chrum prosiaczek dalej na kafe wisi , ile to juz ten pasztet tu jest , rok? gdzie zglosic zeby ja usunieto bo zaburza moje poczucie estetyki