Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można być zgwałconą podczas seksu na który się zgodziłam?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Uprawiam seks z moim facetem, chce, żeby przestał w trakcie bo mnie zaczęło boleć a on nie pzestaje, czy to gwałt?

Gość gość
przecież wy wszystkie fantazjujecie o gwałcie, i żeby tak trochę siłą was zdobywać 🖐️

Gość gość
trzeba było się nie jobać, to by nie bolało, a może ci w dupsko wsadził i nawet nie wiesz

Gość gość
to tak czy nie? Nie odpychałam go nie krzyczałam po prostu powiedzialam zeby przestal i tyle

Gość gość
facet jest jak pies, jak zacznie musi skończyć. On cię nie zgwałcił tylko wykorzystał ...

Gość gość
Tak zg****il to jakis psychol niewyzyty

Gość gość
to byłby jego ostatni seks

Gość gość
ale ja to powiedzialam tak obojetnie w sumie nie bolalo mnie bardzo przeciez nie uzywal przemocy

Gość gość
Moj tez nie zawsze chce wyjsc, wlasciwie nie wychodzi, ale nauczyl sie zwalniac ruchy i pchac delikatniej, jesli dalej cos mnie boli prosze by nie czekał na mnie (moj orgazm) tylko skupil sie na sobie. Wtedy wilk syty i owca (pipka) cala. Nie mozna interpretowac tak dosadnie, ze to g***** Jesli naprawde bardzo by mnie cos bolalo,a tez tak sie zdarzalo, to on wie kiedy jest naprawde zle,zwlaszcza jak probuje go zrzucic,wowczas wychodzi. No gdyby nie wyszedl to faktycznie podchodziloby to pod g***** ale wtedy w pysk, za morde i gleba :)

Gość MichasPedofil
dzieci 10 letnie zawsze mówią ze nie chcą a ja wiem ze chcą :) co wy na to? lubie zwłaszcza chłopców :)

Gość gość
Gdybys zaczela krzyczec wyrywac sie,bic, gryzc,probowac uciec to bylby to g****.

Gość MichasPedofil
Gdybys zaczela krzyczec wyrywac sie,bic, gryzc,probowac uciec to bylby to g****. ww dokładnie tak to nie gwałt i każdemu wolno robic co chce :)

Gość gość
Co wy za głupoty piszecie, jaki płacz, wyrywanie się, piszczenie? Gwałt jest zawsze wtedy kiedy jedna strona mówi NIE a druga mimo tego " robi swoje"

Gość gość
idac takim tokiem myslenia to 90 procent kobiet bylaby zgwalcona. ' nie przestan wyjdz' powiedziane delikatnym glosem robi z faceta g****iciela gdy nie przestanie.

Gość gość
tak, gwałt co za zbok i *****cz

Gość MichasPedofil
idac takim tokiem myslenia to 90 procent kobiet bylaby zgwalcona. ' nie przestan wyjdz' powiedziane delikatnym glosem robi z faceta g****iciela gdy nie przestanie. ww Dokładnie :)

Gość gość
jak mówi nie to nie więc gwałt ewidetny

Gość gość
Oczywiście ze jeśli mówię " nie, przestan,wyjdz" a on dalej to robi to jest to gwałt bo ja w tym momencie nie zgadzam się na współżycie. To chyba jasne

Gość gość
ale w KK jest ' kto doprowadza inna osobe to stosunku....'

Gość gość
To być może 90 procent kobiet ma nieodpowiednich facetów chamow i frajerów którzy myślą tylko o tym by im było dobrze i nie umieją zapanować nad swoim popędem jak zwierzęta

Gość gość
serio nie mialyscie nigdy sytuacji ze powiedzialyscie ' nie, wyjdz' niepewnym glosem a facet nie przestal ???

Gość gość
22:13 Nie bo bylby to jego ostatni seks??

Gość gość
gość dziś to są *****cze wiekszosc mezczyzn jest z kobietami tylko dla darmowego seksu. nie kochaja was

Gość gość
mam nadzieje ze zerwalas z facetem pewnie mial duzy czlonek a ty drobna

Gość gość
wydało się ze temat jakiegoś onanisty

Gość MichasPedofil
mam nadzieje ze zerwalas z facetem pewnie mial duzy czlonek a ty drobna ww ja nie mam dużo ale i tak wrzucam go na różne strony dla poklasku :) dodatkowo jestem ekshibicjonistą :)

Gość gość
nie zerwalam, byl prawie przy koncu a ja nie dalam mu jakichs mocnych sygnalow, nic mi sie nie stalo, juz nie przesadzajmy, chcialam tylko wiedziec czy prawni to g**** bo kodeks mowi o doprowadzaniu a nie o probie przerwaia stosunku

Gość gość
Co za znaczenie ma ton głosu? Nie to znaczy nie i koniec kropka. Nie miałam nigdy nigdy takiej sytuacji bo nigdy podczas seksu nagle odeszła mnie ochota czy czulam jakiś dyskomfort ale jeśli by tak się stało a facet by tego nie uszanowal to rzeczywiście byłby to ostatni seks

Gość Hjk
To była przemoc. Brak szacunku do Ciebie. Każdy ma prawo wycofać się w trakcie seksu i to z różnych powodów. Ból, brak ochoty, strach... Każdy powód jest normalny i należy to uszanować. Faceci to nie zwierzęta, to ludzie. Nie raz zdarzyło mi się wycofać w trakcie i mój mężczyzna mnie rozumiał, chociaż pewnie czuł się rozczarowany. Ale mnie nie wziął siłą, nie udawał, ze nie słyszy co mówię. Dziewczyno, uważaj na tego faceta. To nie powinno się zdarzyć! Nie obwiniaj się, bo jesteśmy ludźmi i mamy prawo powiedzieć - nie. Wykorzystał Ciebie, Twoje ciało, nie liczył się z Twoim bólem, protestem. To nie jest dobry znak. I nie daj sobie wmówić, ze jest inaczej. Ściskam.