Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet zdradza to jest szansa by sie zmienil?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam kiedys faceta byl moim wspollokatorem mielismy sie ku sobie ale okolicznosic sprawily ze sie stamtad wyprowadzilam. Mielismy tez klotnie i lontakt ureal sie na dlugi czas. On wtedy mial dziewczyne ale stale zdradzal ja widzialam to mieszkajac z nim i.to byl tez jeden z powodow dla ktorych mialam.watpliwosci czy chce w ta relacje wchodzic. No.i teraz spotkalam go po.dlugim czasie moje uczucia znowu odzylu. Z rrlacji znajomej wiem ze on ma dziewczyne a mimo to probowal z nia nawiazac kontalt wiadomo w jakim.celu. wiec wydaje mi sie ze nic w tej kwestii sie nie zmienil choc nie wiem pewnosci nie mam. Jesli o mnie chodzi to byl on dla mnie bardo dobry pomagal mi kiedy mialam ciezki okres i wspieral. Robil tez stale do mnie podchody ale ja gobodrzuvalam z powodow ktore opisalam wyzej m in. No ale pytanie czy jest sens angazowac sie.w ta relacje robic sobie nadzieje kiedy on w przezzlosci zdradzal swoje kobuety. Czy taki facet moze sie zmienic czy raczej to niemozliwe? No i tez druga sprawa on ma dziewczyne wiec poki z nia jest i tak nie podejme zadnego radykalnego kroku. Co myslicie?

Gość gość
Skoro latami jest taki sam, to nie, nie zmieni się, nie rób sobie nadziei, taki typ.

Gość gość
wiem co mowie-on bedzie Ciebie zdradzal.Zapomnij i nim-to oszust zwykly.nie warto uwagi kobiety.

Gość gość
On wtedy mial mnie za ideal tak nieraz wspominal i nie mwoil to wprost nie byla to.zadna strategia ani bic z tych rzeczy. Wiem ze z wygladu bardzo podobalam mu sie no i z charakteru tez bo stale.wspominal jakies smieszbe sytuacje z moim udzialem. Mamy tez bardzo.podobny gust muzyzczny w sumie malo znam.osov ktore slucha podobnej muzyki co on. Nie wiem moze zbyt naiwnie na to patzre ale czasem mysle ze bylam dla niego kims wyjatkowym albo troche takim wlasnie idealem. Ale nawet jesli tak bylo.to czy to wystarczy by on faktycznie sie zmienil..?

Gość gość
on sie nie zmieni

Gość gość
jesli bedzie Cie musial dlugo zdobywac i faktycznie jestes jego idealem,to uwiedzie Cie,wezmiecie slub,urodzisz mu dziecko i wtedy zacznie Cie zdradzac i to na calego.Przykro mi.Dran to dran.

Gość gość
Pewnie tak ..:( pewnie ja ani moja postawa wobec niego nic tu nie zmieni.

Gość gość
zdychaj k***o falszywa

Gość gość
raczej nie

Gość gość
nie.