Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak bardzo chce chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Czemu mam tak ogromna potrzebe posiadania chlopaka? Chcialabym byc niezalezna, silna i szczesliwa bez niego, ale co nie zerwe to zaraz uporczywie szukam kolejnego, a jak juz znajde obiekt westchnien, ktory nie daj Boze mnie nie chce to placz, zalamania, samoocena spada. Potrzebuje bliskosci, glownie brakuje mi dotyku cos w ten desen...nie mam pojecia. Mam 17 lat i naprawde chce byc szczesliwa, czemu moja psychika do szczescia potrzebuje samca?:D Moze to przez to ze dojrzewam? Trace glowe przez to, chcialabym rozwaznie podejmowac decyzje, a kiedy mi sie jakis sposoba to trace glowe i desperacko walcze. Przed chwila uswiadomilam sobie ze kolejny chlopak ktory mi sie podoba nie jest mna zainteresowany, czuje smutek, zastanawiam sie co ze mna nie tak....ilez mozna. JAK SIE ODUZALEZNIC?

Gość gość
Wyjść z domu i poznać kogoś :-) Twoja osoba wprowadza mnie w tą pustkę, może taki jest plan. Wezmę tyle naraz ile będę mógł, i Ty wybierz sobie kogoś. Na razie w końcu...

Gość gość
fak maj piusi

Gość gość
bo facet daje takie fajne wypełnienie...:)

Gość gość
fajnie poskakac od czasu do czasu na kutach.u

Gość gość
Bo wy kobiety bez nas nie istniejecie, to my sprawiamy że czujecie się piękne, pożądane i potrzebne i szlag was trafia kiedy okazuje się że faceci powoli przestają was potrzebować, co widać po większości sfrustrowanych kafeterianek :P

Gość gość
Mam to samo ostatnio znowu odezwalyvsie we mnie potrzeby choc przez jakis czas w ogole nie potrzebowalam nikogo u mialam jakas totalna znieczulice mialam wrecz wstret do zwiazkow i relacji. A teraz znow mnie naszlo. Dodma ze mam 26 lat.. ty masz 17 lat wiec ma.prawo ci sie jeszcze to zmienic u mnie to juz chyba pozamiatane;)

Gość gośćMarysia
@23:46 ja poznałam dopiero w tym wieku właściwego chłopaka :)

Gość gośćMarysia
Problem był i w sumie jest taki ze byłam za bardzo kontrolowana przez rodziców Teraz wreszcie jest szansa na całkowitą samodzielność i może nawet wyprowadzkę za jakiś czas :)

23:33-17 lat to ty już jesteś dojrzała a nie dojrzewasz.Kto się ze mną zgodzi?

Gość młody1995
Darek-celowo p********z głupoty żeby z*****ać? 17 latki mają g****o w głowie zamiast mózgu w większości,taka jest prawda.

Gość gość
Darek 87 wyjdz pedofilu

Gość młode naiwne
17 latka to dziewczynka nie kobieta, i taka młoda ma fantazje i iluzje, nie widzi realiów tylko wszystko wyidealizowane, a gdy realia zapukają to taka ucieka i dalej szuka idealnego związku, którego nie ma nigdzie, naiwne te młode niestety

Gość gość
ja dopiero wydoroslam i usamodzielnilam sie ok. 30rz. jakos pozniej niz reszta rowiesnikow.