Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość200

Czy to możliwe że to ciąża?

Polecane posty

Gość gość200

Hej mam pewien problem i być może ktoś miał podobny i mógłby mi coś powiedzieć na ten temat. Otóż 4 czerwca dostałam miesiączkę. A kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia 3 czerwca. Wszystko było dobrze bo dostałam miesiączkę miałam takie straszne bóle brzucha. Zawsze mam ale nie aż takie że prawie zemdlałam. Dzisiaj kochaliśmy się z chłopakiem z zabezpieczeniem i gdy wycieralam śluz zobaczyłam małą plameczkę krwi. Gdzie nigdy tak nie miałam. Po godzinie czasu zaczął mnie boleć jajnik i wymiotowalam. Czy to może być ciąża? Czy to coś innego ? Jeżeli ktoś miał podobnie lub wie to proszę o szczere odpowiedzi.

Gość gośćania
nie po pierwsze krew moze byc od uszkodzenia mechanicznego po drugie objawy ciazy typu wymioty wystepuja pozniej czekaj do terminu i zrób test a bole brzucha to zadnej objawy typowo ciazowy, janika to samo-mnie np jajnik boli na owulacje a skoro miałas 4 czerwca okres to dopiero teraz mniej wiecej masz owulacje(w ciaze zachodzi sie w momencie jak plemnik spotka komórke jajową czyli w owulacje) skoro kochałas sie dzien przed okresem to było juz ,,po ptakach" i po owulacji tamtego cyklu podsumowujac nie nie jestes w ciazy ale poucz sie podstaw biologii i zabezpieczaj skoro nie planujesz teraz dzieci