Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwarp

Dziewczyny jak to z wami jest

Polecane posty

Gość kiwarp

Mianowicie na różnych stronach PUA itp czytałem że kobiety kochają drani, uwielbiają być źle traktowane, często wiążą się z kryminalistami itp. Jestem z cudowną dziewczyną, moja pierwsza, i staram się ją traktować jak księżniczkę, co jakiś czas kupię jej jakiś prezent ale ostatnio wkurza się nawet o to że coś jej kupie bo mówi że za dużo wydaje na nią. Ale widzę że jest szczęśliwa, tak mi się przynajmniej wydaje. W związku staram się dawać jej jak najwięcej wolności, nie być jakimś chorym zazdrośnikiem. Jesteśmy ugadani że jeśli mi powie to może iść na balety z koleżankami bez problemu. Wydaje mi się że dobrze robię, tylko jedna rzez mnie martwi. Podobno gdy facet dobrze traktuje kobietę to ona się szybko nim znudzi i pójdzie do jakiegoś tzw badboya. Kocham moją dziewczynę i mnie to bardzo martwi, chyba bym nie przeżył jak by mnie zostawiła. Jakieś rady?

Gość gość
A wy mezczyzni popadacie w skrajnosci. Albo ciapa,albo dran,jakby nie bylo srodka. Zadna normalna dziewczyna nie odejdzie od chlopaka,ktory jest dla niej dobr dla bad boya. Nie chodzi o to zeby ukrywac ,ze sie kocha, grac w kotka myszke,bo sie znudzi itp. Rob to co rohisz, ale badz po prostu mezczyzna ktory ma swoje zdania,cele i pasje. Rozmawiaj z nia,radz sie,ale nie badz kims kto od niej uzaleznia co zrobi. Miej swoje zdanie i swiat.

Gość gość
jedyna rada- zacznij mysleć samodzielnie a nie czytać jakieś g....

Gość kiwarp
Nie jestem zależny od każdego jej słowa, przeważnie to ja podejmuję ważne decyzje, ale uwielbiam gdy jest zadowolona, gdy jest szczęśliwa. Boję się jednak że tak jak wyczytałem w PUA jak kobieta wyczuje że mężczyzna ją kocha to szuka sobie innego bo tego już zdobyła. Nie wiem ile jest w tym prawdy a ile fałszu.

Gość gość
Niektórzy ludzie ( również mężczyźni ) tak robią. Mają jakiś problem emocjonalny. Owszem miłość nie wybiera, ale czy można miłością nazwać przeżywanie emocji do kogoś kto nas źle traktuje ? Moim zdaniem nie. Więc moim zdaniem z jednej strony w uczuciach nigdy nie można być niczego pewnym, Ciebie również może spotkać sytuacja, że serce zabije Ci do innej kobiety. Ale....jeśli piszemy o osobach, które nie są warte naszych uczuć, to moim zdaniem osoba która używa mózgu nigdy nie zainteresuje się kimś, kto ją będzie niszczył, źle traktował.

Gość gość
A nawet jesli cos ja/jego bedzie pociagac,to ucieknie. Dobrze ktos ci napisal, nie czytaj bzdur i nie przykladaj miarki dla waszego zwiazku.z tego co piszesz oboje jestescie zadowoleni, napchaj sobie glowe gupotami to to zniszczysz.

Gość gość
nie skupiaj się na tym co jej dajesz, co ona mówi, tylko skupiaj się na tym co ona wtedy CZUJE. I to jest wszystko. Właśnie o to chodzi, że ona może Ci dziękowac i mowic jak jest wspaniale a jeśli nie odkryjesz tego, że ona czuje inaczej to zaczyna się robic problem, potem pojawia się ten tak zwany badboy i daje jej emocje których nie dajesz Ty. Nagle rujnuje cały Twoj plan i nic Ci sie logicznie nie składa. O to właśnie chodzi, masz nie podchodzić do kobiety logicznie tylko EMOCJONALNIE.

Gość gość
Jedyną cechą jaką wygrasz z PUA jest pewność siebie tam uczą zachowań które mogą świadczyć o pewności siebie. To jest sekret tzw drani niestety chamstwo jest mylone z pewnością siebie bo brakuje wzorców.

Gość gość
ja tez sie na mojego faceta w k****alam, ze za duzo kasy wydawal na prezenty dla mnie, bo jest to przejawem rozrzutnosci. kobieta raczej woli, zebys oszczedzal na wspolna przyszlosc, tak bylo w moi wypadku.prezent od czasu doczasu - milo go dostac, a nie za czesto.

Gość gość
to jeszcze ja ten sam z 9:17. Dając prezenty musisz poprawnie odczytywać jej uczucia jakie one wywołują. Nie jest ważne czy kupisz coś za 10 tysięcy czy za 5zł. Czasami ważniejsze dla niej będzie wyjście na spacer na którym dasz jej to wszystko czego pragnie, oparcie, troskę, bezpieczeństwo, zrozumienie. Nigdy się nie znudzi gdy będziesz ją stymulował emocjonalnie, sprawdziłem to u siebie, gdy związek był ciągle w tym samym stanie szybko się kończy. Gdy dostarczam jej wrażeń, skrajnych emocji, nawet tych negatywnych, adrenaliny, trochę strachu, potem znowu wracam do troski czułości i wsparcia i tak ciągle i ciągle musisz dawać kobiecie konkretne EMOCJE, a przy tym ciągle pilnować by czuła się z Tobą dobrze.

Gość gość
dziś Ej po co się podszywasz? Boisz się wyrazić opinie pod swoim anonimowym i na dodatek takim samym? Masz problemy czy jak lol

Gość gość
Gosc 10.22 Zglupiales czy jak? To ja ci jako kobieta moge zagwarantowac,ze fundujac kobiecie takia hustawke i skrajne emocje dlugo jej przy sobie nie zatrzymasz. Pisze o kobiecie stabilnej emocjonalnie,ktora szuka w zwiazku bezpieczenstwa i zaufania. Spedzania razem czasu i owszem, niespodzianek,zaskoczen,jak kazdy czlowiek,bo w kazdym zwiazku z czasem siadaja emocje i ten etap tez trzeba zaakceptowac i zrozumiec. Nie oczekiwac cale zycie,ze to bedzie krzywa wznoszaca tylko i wylacznie. Piszesz bzdury.