Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueHeart

Zraniłam najbliższych, nie wiem co robić, błagam pomóżcie...

Polecane posty

Gość BlueHeart

Historia jest dosyć długa, więc przejdę od razu do rzeczy... Miałam chłopaka, kochałam go i dalej go kocham, wiem, że on mnie też. Tylko jest jeden problem... musimy się ukrywać, bo moi rodzice nie akceptują jakichkolwiek chłopców w moim życiu. Nie mogę mieć chłopaka. Byłam już z nim jakiś czas. Pewnego dnia moja mama poszła na wywiadówkę do szkoły i tam moja wychowawczyni coś przypadkiem o nas powiedziała. Mama się dowiedziała, była zła, że ją okłamywałam. Kazała mi z nim zerwać... Najpierw chciałam to zrobić, ale po rozmowie z nim uznaliśmy, że nie możemy tego skończyć. Byliśmy dalej razem. Ja się czułam okropnie okłamując ciągle mamę, mówiąc jej, że już nie jesteśmy razem. Nie wiedziałam co robić, kocham ją, ale jego też. Po miesiącu mama nas nakryła jak byliśmy razem. Znowu ta sama historia. Ona mi już w ogole nie ufała, była załamana. Tym razem, jak z nim rozmawiałam doszliśmy do wniosku, że tak będzie dla nas lepiej. On się bał, że znowu mnie ktoś przyłapie, a wtedy zmiana szkoły gwarantowana. I tak zostaliśmy przyjaciółmi. Było to trudne, bo zależało nam na sobie. Po 3 dniach, coś znowu zaiskrzyło i znowu do siebie wróciliśmy. Ja wiedziałam, że źle robię, że nie mogę okłamywać mamy. Nie spałam nocami, ale nie wiedziałam co robić. No i znowu mama się dowiedziała. Teraz zrozumiałam co zrobiłam. Przez 2 miesiące nieustannie okłamywałam mamę oraz najlepszą przyjaciółkę. Bo tylko ja i on wiedzieliśmy o wszystkim. Nikt nie wiedział, że jesteśmy parą. Jestem okropna, zraniłam 3 najważniejsze osoby w moim życiu.. Czuję się fatalnie, moja mama nie chce ze mną rozmawiać, nie ufa mi, nie wierzy w żadne słowo. Dopiero teraz zrozumiałam co zrobiłam... Boję się, że mama mi już tego nie wybaczy... Proszę, pomóżcie.. co mam zrobić? :'(

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Ukrywanie sie z chlopakiem jest idjotuczne i niebezpieczne.Bo moze sie okazac ukryty oszust,który ma złe intencje.Kobieta to towar,a mnóstwo w polsce jest sutenerow i handlarzy kobietami.Gdyb rodzina mie wie nic o chłopaku to błąd

Gość gość
Chlopak,który akceptuje ukrywanie sie może być psychopata.To nie jest dobry pomysł.Powinien przekonać rodziców do siebie.Może ktos mataczy celowo by tak to wyglądało?Otwórz oczy dziewczyno

Gość gość
Czym sie on zajmuje,że nie ujawnia się twoim rodzicom?Ma cos do ukrycia?

Gość gość
Jesli masz wiecej niz 15 lat to twoja matka jest toksyczna i sama stworzyla problem. Niech sie zlosci, przyda jej sie jakas nauczka.

Gość gość
Ach te cierpienia młodego gimbisa... Przejdz lepiej na zapytaj.com tam jest pełno nastolatek w twoim wieku tzn. 11-14 lat, które z pewnością lepiej ci doradzą niż my.