Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila555

Dlaczego plastry na wągry nie działają?

Polecane posty

Używałam plastrów na wągry, ale nic nie pomogły. Robiłam także przed nałożeniem plastrów parówkę, ale to także nic nie dało. Co z tym zrobić? Jak pozbyć się wągrów?

Gość gość
Najlepszy na wągry jest zabieg pca skin detox gel głęboko oczyszczający pory. To zabieg profesjonalny wykonywany w gabinetach kosmetycznych i klinikach medycyny estetycznej. Pozbedziesz się dzięki niemu nie tylko wągrów ale cała skora bepędzie bardzo oczyszczona i wygładzona.

Gość gość
Najlepsze salony kosmetyczne z opiniami znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość keczcz
guzik prawda z tymi wągrami i plastrami ktore niby pomagaja, mi dopiero tabsy iqface pomogły, brałam je przez dwa miesiące i faktycznie te małe cholerne kropki poznikały.

Gość gość
Dla mnie najlepszym preparatem na trądzik jest IQ FACE. Usuwa istniejące wypryski oraz przeciwdziała pojawianiu się nowych. Widocznie i stosunkowo szybko poprawia kondycję skóry twarzy i jest bezpieczny dla zdrowia.

Preparaty na wągry nie działają u każdego. Trzeba próbować kilka, aż trafi się na ten właściwy.

Gość gość
WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!! WON ze spamem iq góoóówna!!!

Gość gość
Ja używałam różnych dermokosmetyków, chodziłam do różnych dermatologów, ale nic. Dopiero efekty nastąpiły po zastosowaniu tabletek IQFACE.Na chwilę obecną wyglądam już całkiem normalnie.

Gość gość
Nie zawsze to wystarczy ale w większości przypadków wystarczy przerzucić się na kosmetyki naturalne, a do twarzy stosować w wszystkie możliwe oczyszczające kosmetyki zaczynając od płynu do demakijażu, toniku, żelu, peelingu, a kończąc na dobrym, lekkim, nie zapychającym kremie. Ja całą gamę tych kosmetyków mam z sylveco https://www.alezielonysklep.pl/kosmetyki-do-twarzy/tymiankowy-zel-do-twarzy-150-ml_p2527.html ale naturalnych kosmetyków na polskim rynku jest już cała masa więc jest w czym wybierać.

Gość Anka Klamka
I tak i nie :) grunt to odpowiednie oczyszczanie, a nie same kosmetyki. Mi moja pani dermatolog poradziła takie łyżeczki DermaTools: https://drive.google.com/file/d/0ByV72KfoyBPgV1h6ZzlDWGdMZ2c/view gdzie Łyżeczki Unny posiadają wiele różnych końcówek idealnie nadających się do usuwania wszystkich podskórnych problemów.