Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćj

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gośćj

Jak to jest , mam 35 lat i kochanka na boku, w domu prawie wcale seksu , mąż nie nalega ja nie proszę, a potrzeby mam. Otóż chodzi o to mój kochanek facet zadbany szczupły wysoki na poziomie mógłby mieć każdą, a tymczasem spotyka się od kilku lat ze mną, nie jestem szczupła 80 kg ale niska też nie jestem ogólnie krągłości nie podobna się sobie owszem dbam aby wyglądać atrakcyjnie, więc stąd moje pytanie meza nie pociagam już ani trochę A kochanek od kilku lat i pomimo zmieniajacej się wagi i upływu lat wciąż ma na mnie mega ochotę wciąż jestem dla niego seks bombą ?

Gość inu na loguncie
byłyby z twojego mięska dwie fajne laski.

Gość kura na loguncie
tak

Gość gość
Ja też mam darmowe R....E więc nic nie tracę ;-) Podobam się facetom są tu jacyś którzy kursują w kraglosciach czy tylko wieszaki preferujecie ?

Gość gość
Jak chce spuścić z krzyża to po co jedzie do mnie raz w tygodniu 200 km ?

Gość kura na loguncie
siedem

Gość gość
Pewnie spełniasz wszystkie jego fantazje seksualne, mam rację?

Gość gość
35 lat i 80kg nieźle się zapuściłaś a wracajac do tematu to tak jak przedmówcy ma darmowe ******ie, ciekawe co zrobisz jak zajdzesz z nim w ciąże. A tak własciwie to jesteś zwykął sz**tą skoro masz męża a dajesz d**y na boku. Przypomnij sobie przysięgę małzeńską, a jak chcesz sexu to po prostu powiedz męzowi a nie szukasz doznań na boku - ble

Gość V12
35letnia, 80kilogramowa sex bomba :D Mysle ze dla meza stalas sie asexualna, bo nie wszscy faceci wyznaja zasade "...uj ze potwor, wazne ze ma otwor". A twoj kochanek to prawdopodobnie facet z fetyszem ukierunkowanym w stosunku do grubych kobiet.

Gość gość
jesteś zwykłą kurwą !

Gość gość
Trochę niewystarczające dane, żeby to ocenić. Ile jesteście po ślubie? Jak często wcześniej uprawialiście seks? Czy rozmawialiście ze sobą o tym, co was nakręca w łóżku? Mówiliście sobie o fantazjach? Jeśli z mężem było tylko przy zgaszonym świetle, 2 razy w tygodniu plus święta i tylko "po bożemu" to współczuje. Jeśli z kochankiem spełniasz swoje i jego fantazje i czujesz, że żyjesz to nie dziwię się. 80kg może wydawać się niektórym dużo, ale to wcale nie jest źle. Dopóki nie musisz sikać, żeby znalazł twoją ci/pkę to nie masz co się martwić ;)

Gość gość
Ale on też ma żonę :-) A wy wszyscy święci nie zdradzacie haha przysięgę małżeńską wypełniacie do kościoła co niedziela za rączkę, 80 kg i 180 wzrostu więc jakoś się to rozklada, mój kochanek mówi ze mam super duże cycki A jego żona to płaska deska .Dlaczego nie mam korzystać z życia, mój mąż widzi tylko swoją pracę i hobby, a jesteśmy już ze sobą 18 lat. Może i się zrazil do mnie ze się tak roztylam może znudzil nie wiem ale seks raz w miesiacu kogo by zadowolil ?

Gość gość
Czy myślicie geje, że Karolina Szostak waży mniej?

Gość gość
Karolina wazy 90 z czego 10 same cy,cki.

Gość gość
Matko! Co za potwór! Ty musisz wyglądać jak facet z tą wagą i wzrostem

Gość gość
Nic ciebie nie usprawiedliwia, zdradzasz męża a to ciezki grzech, gdybym był na jego miejscu i bym się o tym dowiedizał w tej samej sekundzie była byś juz za drzwami,

Gość gość
Gość jest upośledzony, albo go idealizujesz.

Gość gość
Zapewniam Cię nie wyglądam jak potwór mam szerokie biodra i duże piersi faceci slinia się na mój widok przecież to widzę nie zdradzam go z każdym jednym po prostu mam kochanka od kilku lat, wina zawsze leży po obu stronach myślisz ze robiłabym to gdyby była taka sytuacja w domu ? Stworzyłam z nim rodzinę mamy dzieci ja potrzebuje tylko seksu którego nie daje mi.mąż. Owszem to grzech ciężki A zaniedbywac swoją żonę to nie grzech ? Nikogo nie zabiłam nie okradlam itp mam.prawo do zaspokojenia swoich potrzeb.

Gość gość
Ja gdybym mógł to też bym cię zerżnął. W końcu c**eczka to c**eczka, a skoro wszystko inne masz na swoim miejscu to przyjemnie skorzystać z takiej cieplutkiej, wilgotnej dziurki.

Gość gość number 1
Trudno na podstawie takich danych pisac z sensem czemu kochanek cały czas Ciebie posuwa. Raczej nie macie żadnych innych problemowych spraw które mogą niszczyć zwiazek. Seksić poza wyjatkami każdy chce mniej lub bardziej. a może w domu ma zimną kłodę. a ty dajesz dobrze. to wystarczy, wygląd jest ważny na początku musi zaiskrzyć zachwycić. Naturalnie póżniej też ale to jeszcze zbyt mało czasu jesteśćie. no i więż psychiczna to też słowo klucz. Zastanawiam się tylko czemu tak wam dobrze to męczycie się dalej w koślawych zwiazkach?

Gość gość
Jestem w tym związku bo na pozór jesteśmy ciepłą kochającą się rodzina i taki dom zawsze chciałam stworzyć.dla moich dzieci kiedyś one nas zostawia każdy pójdzie w swoją stronę wtedy ja też będę mogła się uwolnić bo nic mnie z mężem nie będzie już łączyło. ICH dobro jest dla mnie priorytetem, w domu jest ok kochająca się rodzinka jak serialu, tylko seksu brak,a ja jak pisałam mam potrzeby.Z kochankiem może jest więź ot tacy przyjaciele od seksu ...