Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ForumKartyLosu

Noc Kupały wróżby miłosne na forum KartyLosu

Polecane posty

Gość ForumKartyLosu

Witajcie! <>. Już od dziś, tj. 17.06.2016 na forum ezoterycznym kartylosu . pl organizujemy trzy dni darmowych, wyjątkowych i magicznych wróżb i różnych zabaw i właśnie z tej okazji chciałam Was serdecznie zaprosić do zajrzenia na forum KartyLosu. --- Wróżby organizowane są z okazji Nocy Kupały, inaczej Sobótki, więc dodatkowo warto zajrzeć, gdyż jest to czas, w którym przede wszystkim wróżby miłosne cieszą się największą sprawdzalnością!! --- Ponadto, we wróżbach można wziąć udział bez rejestracji, w ciągu tych trzech dni, dział "SOBÓTKOWE WRÓŻBY" będzie otwarty dla wszystkich, nawet dla osób, które nie posiadają konta na forum. Więcej informacji znajdziecie na forum KartyLosu - Serdecznie Zapraszamy! :)

Gość ForumKartyLosu
Dodam, że powyższą wiadomość kierowałam głównie do osób zainteresowanych tematem wróżb.

Gość ForumKartyLosu
Wróżba na przyszłego partnera/partnerkę! :) Tinaina zaprasza do swojego tematu, na darmowe wróżby za pomocą KART LENORMAND, dostępne dla WSZYSTKICH osób (bez konieczności rejestracji na forum). Zajrzyj na forum, do działu "SOBÓTKOWE WRÓŻBY". Zapraszamy :)

Gość Alfreda
Jeśli lubicie tego typu wróżby to polecam Wam do tego bardzo ciekawy portal- http://www.wrozbyonline.pl/ Myślę, że znajdziecie tam to czego szukacie.

Gość gość
Zajmij się uczciwą pracą i przestań grzeszyć. Nie szkoda Ci własnej duszy?