Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kokietowanie po koszu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie艣 p贸艂 roku temu po lekkim kokietowaniu mojej osoby i coraz cz臋stszych zagajaniach kole偶anki z pracy typu nie mam co robi膰 w weekend postanowi艂em zaprosi膰 j膮 do kawiarni. Ku mojemu zaskoczeniu dosta艂em jednoznacznego kosza. Pomy艣la艂em ok, mo偶e mylnie ocenia艂em jej zachowanie. Dopiero po 2 miesi膮cach odchorowa艂em bo zadurzy艂em si臋 powa偶nie co pewno by艂o dla niej widoczne. Przez jaki艣 czas by艂o ch艂odno i s艂u偶bowo jak to w pracy ale po jakim艣 czasie si臋 unormowa艂o. Jednak od oko艂o miesi膮ca sytuacja si臋 powtarza. Tym razem kobieta bardzo wyra藕nie kokietuje. Zauwa偶y艂em, 偶e nie zachowuje si臋 tak wobec innych koleg贸w z pracy. Laska jest 1 klasy. Kokietowanie ma chyba w genach. Oboje nie jeste艣my w zwi膮zkach. Bawi si臋 ze mn膮? Powinienem drugi raz spr贸bowa膰 czy facet nie powinien robi膰 z siebie co p贸艂 roku idioty?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie powiniene艣 pr贸bowa膰,chcia艂aby ci臋 jako takiego lataj膮cego za ni膮 koleg臋,imponuje ,ale skoro da艂a ci kosza to prawdopodobnie czuje,偶e to nie to,mnie na sw贸j dziwmy spos贸b kr臋ci艂aby wr臋cz przyjazn z tak膮 atrakcyjn膮,ale nie dla mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem kobieta co prawda,ale ja bym juz ja olala. Jak nie chcesz sie domyslac,miec roznych filmow itp.,to sie wprost zapytaj o co jej chodzi. Jak dla mnie zachowasz sie dojrzalej od niej,bo wiesz..laska ma chyba cos z glaca.

Udost臋pnij ten post