Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonalddz

Shizofrenia u teściowej, co zrobić?

Polecane posty

Gość iwonalddz

Witam wszystkich :) Mam wielki problem. Mam bardzo niemiłą teściową, która cierpi na shizofrenię paranoidalną i oczekuje że będę dopuszczała lub dawała jej do opieki moją 2 miesięczną córeczkę. Gdy się sprzeciwiłam, strasznie się oburzyła i zwyzywała od najgorszych. Nigdy nie dałam jej małej na ręce, bo się o nią boję, zresztą ona w ogóle nie dba o siebie i higienę. Powiedziałam jej, że nie dotknie mojego dziecka i póki co mój partner to akceptuje. Ale co będzie, gdy powie, że też jest ojcem i ma prawo decydować, czy jego matka może zajmować się naszym dzieckiem? Błagam, pomóżcie!

Gość gość
Nie może.

Gość iwonalddz
Mój brat powiedział ze jak teściowa będzie się dalej rzucać to ją wyrzuci przez okno

Gość gość
idz idiotko do garów i nie zaprzataj swoimi durnymi tematami kafeterii.to nie jest miejsce dla debilki

Gość lucja_30
Kieruję to do dzieciaka, który napisał: ,, Idiotko..." Idiotką jesteś ty, i to z IQ na poziomie zero, bo jeśli kobieta chce się poradzić innych kobiet, bo ma problem to jeśli nie potrafisz normalnie odpowiedzieć to spieprzaj z powrotem do gimbazy zamiast obrażać innych. Pewnie matka jeszcze ci żreć pod nos podaje, skoro jesteś taką zarozumiałą ,,debilką" A jeśli chodzi o Twój problem iwonalddz, to radziłabym napisać wniosek do Sądu, jeśli sytuacja się powtórzy, ze shizofrenią nie ma żartów ;)

Gość gość
dziś Rozumiem twoje oburzenie z wpisu z dodatkie "idiotka". Nie mniej jednak trudno mi zrozumieć autorkę o co jej chodzi,czy chce przemycic ze tesciowej nie lubi i dlatego chce unikac kontaktów jej z dzieckiem czy chce podkreslić jej chorobę? i to powod do strachu,czy tez niechlujnośc? Poruszyła wszystko co możliwe by przemycić nam co myśli o niej. Bo,nikt na siłe nie zabiera dziecka pod opiekę,albo zajmuje się nim mama we własnej osobie,żłobek,niania w zależności od grubości portfela.Po prostu powiedziała co chciała i dobrze wie co z tym fantem począc.Tutaj wylała tylko kubeł pomyj by sobie ulżyć i pozamiatane. Ty natomiast nniczym się nie róznisz od tej gimbazy ten sam poziom i słownictwo, przyganiał kocioł garankowi :):):)