Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on waga Plus ona ryba Równa się ?

Polecane posty

Gość gość
najbardziej neutralny, nieszkodliwy wydaje się jednak coś jak wodnik, lew, waga komu mogą zaszkodzić? najbardziej uważać trzeba zdecydowanie skorpion, rak, bliżniaki, panna, ryby

Gość gość
ci wy macie do tych skorpionów, moja babka nia była i była najlepsza kobiecina na świecie, nikomu krzywdy nie wyrządziła. co do ryb i rodników to bym się zastanowila. ale nigdy nie wiadomo jaki kto ascendent i reszte planet

Gość gość
wiesz którego dokładnie dnia się urodziła? moze są jakies nieliczne wyjatki.. jak zmanipulowała dziadka, pewnie wpadł w jej sieci...

Gość gość
wiem, nie chce pisać na forach, tyle że to była 2 dekada znaku. nie sądzę że manipulowala, bo zarówno ona jak i dziadek mieli wcześniej małżeństwa, które zakończyly się poprzez śmierć małżonków. dziadek był starszy więc nie sądzę że dał się zmanipulować. naprawdę dobra kobieta była, więcej miałam z nią wspólnych tematów niż z rodzicami i do dziś ubolewam, że już jej nie ma z nami. są osoby niezastąpione, to jest prawda. może była trochę klotliwa względem dziadka, ale on też nie miał łatwego charakteru, ale ponad 50 lat razem przeżyli.

Gość gość
to podaj chociaż te cyfry bez miesięcznicy, nie są tu tacy spryciarze.. spokojnie to się sprawdzi co tam takiego fascynujacego...

Gość gość
napiszę ci co znalazłem jak będzie pasować.. za free :-)

Gość gość
ale po co ci znać datę, co cię to obchodzi

Gość gość
dla porównania i spr. metody wystarczą tylko cyfry z msc.. nic wiecej, sama zobaczysz przeciez to nic strasznego...

Gość gość
No akurat skorpion i ryba to bardzo dobre połączenie.

Gość gość
Potwierdzam. Jestem w takim związku od lat... paru. ;)

Gość gość
Dodam tylko, że żadne z nas nie miało pojęcia o znaku drugiego i nie interesowały nas absolutnie horoskopy.

Gość gość
Ja jestem wagą, a mój mąż spod ryb. Ciężko jest. Niedopasowanie kompletne i brak elementarnej tolerancji, nie mówiąc już o zrozumieniu (z jego strony oczywiście :-P ) Ryba to zbyt emocjonalny i rozchwiany znaj jak dla Wagi.

Gość gość
hej, źle kombinujesz bo wg teorii waga i ryby to to samo, tylko innaczej, problem w tym że waga ma ciezko to pojac, zwl w zyciu codziennym.. bo waga jest za stała, ryby NIGDY nie są stałe, ale mają te same punkty wspolne, moze po prostu go nie wyczaiłaś? X 1) czy Twój maż jest w czyms w zyciu stały w jakiś np. pogladach? 2) czy jest w pelni otwarty o tych swoich rybich sprawach? czy ma wewnetrzne sekreciki? :-)

Gość gość
dla wagi alternatywa to jeszcze lew, byk, wodnik (blizniaki) ale to nie to samo co ryba, minus to rybie sprawy.. X to jak waga lubi rownowagę zewnętrzną, to ryby wewnętrzną, są dynamiczne wewnątrz a waga zewnątrz... jak dotrzesz do ryby to nie moze byc fajniej, ale jak to zrobic :-(

Gość gość
ps. skąd Twój mąż czerpie energię zewnątrzną w takim razie? ktoś wie:-)

Gość gość
ryby to oszolomy poyebane i nigdy nie zmienie zdania. zarowno waga jak i bykiem rzadzi wenus, wiec mysle ze one bardziej do siebie pasuja.

Gość gość
Oszołomy idealne porównanie.

Gość gość
tak, mój ojczym, mój wujek, kilku znajomych. trust me

Gość gość
mało kto rozumie ryby, w tym one same siebie... ale to na pewno najciekawszy i najbardziej niedoceniony znak, taka odwrócona waga, jak lustro wklęsłe:-P

Gość gość
AA co tu rozumieć, to są awanturnicy i furiaci. resztę przemilcze

Gość gość
a moze mają swoje powody? przecież nie robią tego dla fun?

Gość gość
jasne maja powody. ja tez mam swoja wytrzymalosc ale nie dre ryja na wszystkich dookola. a oni wyzywaja sie na najblizszych,a dla obcych przywdziewaja maske uprzejmosci. tym ludziom nigdy nie wiadomo co odpierdzieli. w jednej chwili mili, w drugiej mogliby cie pobic. ograniczone umysly nie przyjmujace do siebie tego, ze ktos moze cos wiedziec lepiej niz oni, za swoja niewiedze i niekompetencje wyzyja sie na tobie/ekspedientce. oczekuja krolewskiego traktowania - jesli cos sobie zazycza to ma byc teraz,w tej chwili - caly swiat musi wstrzymac oddech i bic poklony. chimeryczni, obrazalscy, p*****lowaci, leniwi albo wpadajacy w obsesje na dany temat, czesto nalogowcy, zawistni, rozpamietujacy to ze ktos im sie kiedys postawil, potrafiacy wypomniec prezent podarowany ci 4 lata temu!!, uciekajacy sie do szantazu. nie, nie trawie ryb, nigdy ich nie polubie.

Gość gość
a jaki masz znak? byk?

Gość gość
koziorozec

Gość gość
to blisko byka.. nic dziwnego dl a Ciebie liczą się stałe, rzeczy przyziemne jak Anthony Hopkins, a nie goście jak ten z Nirvany.. nie łapiesz z nimi kontaktu bo to dwa światy

Gość gość
ta nie lapie. zawsze dla mnie liczyla sie milosc i seks plus przyjemnosci, a tak zeby sie za duzo nienapracowac wiec nie wiem na ile to jest zgodne z opisem znakow.. ludzi mi mowia ze wlasnie za duzo bujam w oblokach ble ble, wiec nie wiem gdzie tu przywiazanie do rzeczy stalych. siostra strzelec i co, ma faceta ryby - dobrze, ze sie nie pozabijali jeszcze. takie dywagacje to sobie mozna wlozyc..

Gość gość
ta, juz bylam kilka lat z facetem, gdzie horoskopy partnerskie byly idealne w zasadzie :D, i sie skonczylo. wole miec zycie pelne zaskakujacych zwrotow niz obliczone pod horoskopy. byloby to chore gdyby ludzie zaczeli wyszukiwac partnerów pod katem znaku zodiaku. na szczescie niewielu jest takich swirow

Gość gość
wyszkukiwanie jest bez sensu, ale sprawdzenie wad (np. ukrytych) charakteru tylko potencjalnie czemu nie? nawet jak nie ma sensu warto sprawdzic niz potem zalowac zeby nie wyszlo jak bocian z zabą:-)

Gość gość
The Master Manipulator - Goes to! Ryb - nauczycieli, instruktorów, nauczycieli, mentorów. Ich przewodnikiem. Prowadzą. Inspirują. Jest to ciemna strona tego wszystkiego. Teraz nie mówię, że są źli ludzie, ponieważ zazwyczaj są jednym z najbardziej poczciwych ludzi tam, ale o to chodzi. Ty spadły na niego. Będąc rodzajem i dając ludziom rad, masz wygrał swoje serca, a one są zawsze twoja. Mogą one prowadzić do zwycięstwa z nimi, albo cię na śmierć, a ty nawet nie wiem. Moim ulubionym nauczycielem wszechczasów w liceum próbował upuść mnie z jego klasie, bo rozmawialiśmy zbyt wiele. Kazał mi iść do doradcy i ja. Doradca miał papiery gotowe, ale nie miał pojęcia, dlaczego spadał klasę. Przeczytałam go i wiedział dokładnie wtedy, właśnie grał! Gdyby nie to, kto wiedział, co by się stało czytaj .. Okazuje się, mój nauczyciel chciał mnie wyrzucić umieścić mnie z powrotem na następny semestr, ponieważ w tym czasie moja klasa była poniżej D. mijałem go z C, bo przestał grać dookoła i nie moje dzieło.

Gość gość
mistrzowie manipulacji:-P ryby, tak jak koty zrobią z was swoich niewolników