Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma w czym wybierac. Albo brzydal albo debil.

Polecane posty

Gość gość

Wymagaja pieknych kobiet a sami doopy nie rusza by sie ogarnac, niezadbani to 99% wolnych facetow reszta atrakcyjni single. Wiekszosc facetow wolnych wyglada jak fleje. Nie przywiazuja uwagi do wlasnego wygladu tylko do wygladu kobiet. Na co wy wszyscy liczycie e sie spodobacie ? za co? za zaszczeniowosc?:O Faceci wolni to tragedia:O Jak czytam belkot typu "kobieta wymaga modela" to od razu przed oczami pojawia mi sie obraz zalosnego leniwego oblesnego roszczeniowego zrzedy:O Zeby byc bogatym trzeba wykazac inicjatywe i dzialac to samo z wygladem - mozna nad nim popracowac, a zrzedliwi kolesie leza pierdza i narzekaja, rzygac sie chce na takie goowno🖐️ Tylko zadbani mezczyzni mnie interesuja, pracujacy nad swoja sylwetka a nie lenie flejackie:o Tacy sa albo juz zonaci albo wiczni single niezainteresowani malzenstwem, reszta to goowno! Albo jak sie juz trafi jakis przecietny to okazuje sie debilem. Nie ma gdzie i w czym wybierac.

Gość gość
bzdura kompletna same wymagacie mega przystojnego a zadbanych, czystych co chodza do kosmetyczki to macie gdzieś!

Gość gość
gość dziś Jestem pewnie bardziej zadbany niż ty panienko która używa tanich kosmetyków z Rossmanna buhahahaha

Gość gość
Dbam o sylwetke, cere, interesuje się moda, i jestem bardzo zadbany z wyglądu :) więc nie trafiłaś :D używam luksusowych kosmetyków z UK, USA który jeden kosmetyk jest więcej wart niż twoje wszystkie buhahahaha :D

Gość gość
gość dziś - wejdz na jakikolwiek portal randkowy - same flejackie paskudy, same goowno roszczeniowe:O

Gość gość
gość dziś ja zakładam tematy o modelach i pisze jestem bardzo zadbany :) co mnie obchodzą inni patrzę na siebie! bo chce być atrakcyjny mimo przecietnej twarzy :)

Gość gość
Masz rację :) calkowita życie singla jest super :) mam czas na Silke kiedy tylko chce Robię co chce z kim chce moje życie jest super Poco się wiązać Dobra praca dobry wyglad i brak ograniczenia To jest życie

Gość gość
zakładam tematy o modelach i co? jestem obeznany na temat kosmetyków, diet, dbania o siebie, modą i jakie

Gość gość
same goowno roszczeniowe x Nic dziwnego że jestes sama, nikt nie chce takiego patologicznego chamidła.

Gość gość
ale jestes zalosny:O myslisz ze drogie kosmetyki uczynia cie atrakcyjnym? mimo paskudnej geby i anorektycznej badz swinskiej sylwetki? :O ale debil

Gość gość
gość dziś debilu nie mam brzydkiej twarzy i nie mam anorektycznej ani grubej sylwetki :)