Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić czerwoną bieliznę?

Polecane posty

Gość gość

Nigdzie teraz nie ma :/ W triumphie widziałam, ale odpada - ceny kosmiczne i nie ma mojego rozmiaru. W Cubusie, H&M i innych sieciówkach raczej nie widziałam :/ chyba będę musiała czekać do Walentynek :/ internet odpada - raz kupiłam stanik i do niczego sie nie nadawał, nie wygodny.

Gość gość
jak nie ma czerwonej to kup czarną ! i nie biadol ! dziecinada

Gość gość
Czarną już mam ...

Gość gość
Jak chodzisz po g00wnianych sklepach to i oferta takaż. Idź do normalnego z brafittingiem (na 100% ci się przyda, bo patrząc po sklepach jakie odwiedzasz nigdy nie miałaś poprawnie dobranego rozmiaru) i tam pytaj. Albo kupuj online-wtedy się musisz dokładnie wymierzyć i pytać o pomoc obsługę, na Stanikowej Mapie znajdziesz odpowiednie sklepy do zakupów i netowych, i stacjonarnych. Taki choćby Onlyher, mający sklep netowy i stacjonarne we Wrocławiu i chyba Poznaniu, na dzień dobry wyrzuca 5 fajnych modeli. Ewa Michalak ma 2 czy 3 modele, na wszelkich innych stronach też znajdziesz po kilka. A zakupy online to nie jest żaden problem, przecież niepasujące rzeczy się odsyła czy wymienia (a żeby nie tracić na kosztach wymiany najlepiej zamawiać 2-3 sąsiednie numery i odsyłać niepasujące).

Gość gość
W tych sklepach nie ma ładnych staników, a jak są to po 150 zł... reszta to dla bardzo dużego biustu lub dla starszych pań...

Gość gość
150 to NORMALNA cena za stanik, a co do wygladu to nie wiem, czego ty szukasz bo ja tam widze fajne seksy cuda w kazdym rozmiarze

Gość gość
Popieram... Serio 150 zł to dla ciebie duża cena za stanik??? Przecież to jest właśnie przeciętna cena za dobry biustonosz, a bierz pod uwagę, że u Ewy Michalak to i tak jest tanio biorąc pod uwagę, że całość produkcji jest w Polsce a nie w Chinach czy w Maroku. A są jeszcze inne polskie firmy, jak Ewa Bien, Comexim, Ava (ta chyba będzie najtańsza)... Plus jakbyś znała swój PRAWIDŁOWY rozmiar to byś mogła zapolować na Ebayu, tam bywają perełki w dobrych cenach.

Gość gość
Ja oszalałam na punkcie tej: https://sklep.alles.pl/produkt,passion-u,939.html <3 Jak tylko dostanę teraz wypłatę to od razu kupuję :) Będzie super wyglądał na mnie a figi zakryją małe boczki :D:D:D

Gość gość
WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!! WON reklamowa ściero!!!