Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki dom dla małego kotka ?

Polecane posty

Gość gość

Od jutra brddiemy mieć małego kotka, z tym ze będzie u nas mieszkał na dworze. Mamy przybudowke i myślę że tam będzie mu dobrze. Tylko w czym? Jakie macie domki dla kotków?

Gość gość
stajnia

Gość gość
Po co bierzesz kota jak nie masz na niego warunków?

Gość gość
Warunki mam tylko pytam z czego mu zrobić domek. ..

Gość gość
mieszkal na dworze???? zajefajnie dla kociaka, ciekawe ile przeżyje. po co bierzesz kota, żeby trzymać go na dworze?

Gość gość
Dziewczyny maja rację. Ja mam 2 kotki przybłędy, najpierw urzędowały w szopie, ale z czasem wprowadziły się do domu. Sam na dworze zdziczeje. Daj sobie spokój z jakimś domkiem, kot to nie pluszak sam sobie wybierze miejsce.

Gość gość
zasadniczo wyobraź sobie, ze na wsi ludzie nie sypiaja z kotami :D sa wszelakie budynki gospodarcze w ktorych kot nocuje jesli ma taka ochote, a za dnia przewaznie robia obchod/spia na cieplym murku. jej biedny kotele, nie przezyje w tej dzungli :D

Gość gość
to dziwne, bo ja mieszkam na wsi i koty normalnie wchodza do domów:D Mój też śpi jak chce w domu. Fakt, że się włóczy czasem cąły dzień i noc, ale generalnie przychodzi do domu, u sąsiadów tak samo, u rodziców też. Także na wsi koty sypiają w domach, ci którzy nie wpuszczają kotów do domów to mają koty dzikie na własne życzenie.

Gość gość
nie, u mnie kot jest wpuszczany tylko na jedzenie. kolezance przyniosl przez takie przesypianie na domowej kanapie kotek kleszcza do domu, dobrze ze ludzie zauwazyli i zlapali go poki nie wbil sie w domownika. powodzenia z borelioza glaby

Gość gość
To trzeba używać preparatów przeciwko kleszczom, to go wtedy do domu nie przyniesie, GŁĄBIE!!!

Gość gość
już użyłam preparat na pchły dla kotka. przykro mowic ale kot się wylizywal po nim i przytrul tak że jest cieniem dawnego siebie. nie ufam chemii. nie mow, że sam się spryskujesz na kleszcze przy każdym wyjściu na dwór

Gość gość
Spoko, nie musisz mieć żadnego domu. Kot szybko sobie znajdzie własny, u sąsiadów, którzy naprawdę zwierzęta lubią i go przygarną. My tak się "dorobiliśmy" 2 kotów, najpierw przychodziły tylko się przespać w cieple i najeść, a potem po prostu przestały do pożal się boże "właściciela" wracać, bo i po co?

Gość gość
możesz mi o******** kociarro

Gość gość
Pytałam o małe kotki. 8 tygodniowe. Mam 2. Zrobiłam im domek z pudełka, wycielam. .wyscielalam....obok kuweta z piachem i jedzonko. ..pięknie się bawią w trawie , skaczą po różnych rzeczach , zalatwiaja itp... wracaja potem na spanko do domki z kartonu. .nas tez maja ciągle obok...I co?? Źle im?? Wystarczyło podpowiedzieć zanim sama im wszystko zorganizowalam a nie chamstwem się obrzucac. ..dzicz