Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcbarcafans

Nie mogę odkochać się od swojej koleżanki :(

Polecane posty

Gość fcbarcafans

Cześć. Od dłuższego czasu jestem zakochany w swojej koleżance, którą znam od dobrych kilku lat i chodziliśmy razem do jednej podstawówki i gimnazjum :) Niestety, przez nieostrożność pewnej znajomej Nam obojgu osobie dowiedziała się o Wszystkim :( Napisała Mi, że "nie jestem w Jej typie" oraz "ma nadzieję, że znajdę kogoś kto odwzajemni to Piękne Uczucie". Sympatia, Badoo, Twoo oraz imprezy nie pomogły. Przyjaciele, znajomi: łącznie jest 50 osób (a z każdym dniem jest coraz więcej, nawet wśród dorosłych) chce abyśmy byli parą a niektórzy pytają się kiedy ślub! Niesamowite jest w tym wszystkim, że przez to Wszystko czuję coraz większy opór i każdego dnia Kocham Ją coraz mocniej mimo to, że nie rozmawiałem ani nie pisałem od tamtego czasu z Nią. Nie mogę przestać myśleć o Niej a gdyby znalazłaby się w niebezpieczeństwie bez chwili wahania oddałbym za Nią życie :'( W ostatnim czasie dzieje się niesamowita seria zdarzeń w wyniku których w każdym tygodniu widzę Jej rodziców a ostatnim razem było bardzo blisko tego abym Ich poznał (niektórzy znajomi mi mówią abym podszedł do Nich i powiedział wprost "Dzień Dobry. Kocham Państwa Córkę"). Co mam zrobić, jeśli: wiem gdzie mieszka, mamy wspólne zainteresowania (jesteśmy oboje kibicami FC Barcelony a także lubimy aktywnie spędzać czas: są jeszcze inne ale za dużo miejsca by zajęło) a do tej pory wzajemnie się lubiliśmy i chętnie rozmawialiśmy ze sobą. BŁAGAM!! POMOCY!! Czuję, że to dziewczyna która jest Tą Jedyną, nie mogę tak po prostu odpuścić bo życie straci wtedy sens :'(

Gość gość
Idź sobie księżniczko