Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni mówią o mojej urodzie

Polecane posty

Gość gość

Zazwyczaj " sliczna ", czasami "slodka" a rzadko kiedy "piękna" . Wiem że mogą mówić na odczepnego ale coś w tym musi być, bo słyszałam zupełnie przypadkiem od osób trzecich ze ten czy tamten powiedział o mnie ze jestem sliczna. Nie wiem dlaczego akurat tak bo ubieram się klasycznie, makijaż delikatny i naturalny, generalnie staram się kreować wyglad na piekna ;) a nie slodka czy sliczna... z charakteru nie jestem sympatyczna, troche zadziorna, przebojowa, daleko mi do delikatnej uroczej dziewczyny. czy kiedys sie to zmieni? Jestem już po 20stce.

Gość gość
Chciałabym być brana powazniej:(

Gość gość
Ladna d**elka do *******a

Gość gość
a mi nawet nie chciało się tego pisać :-)

Gość gość
Takie odpowiedzi to tylko na kafe:)

Gość gość
śliczne do bzykania i kochania a brzydkie do małżeństwa czytaj wyzysku : darmowego prania,gotowania,rodzenia i chowania dzieciaków i tworzenia pozycji faceta bo posiadanie żony w dawnych czasach o czymś świadczyło, i zostało tak do dziś choć to mit jak większość, bo brzydule same zabiegają o facetow nawet kosztem poniżania :D

Gość gość
Przez narkotyki europa ma się rozpaść.Podstawowa komorka panstwa to rodzina a one się rozpadają poprzez konkubinat i gejów oraz wolne zwizki bez obowiazkow giną

Gość gość
To ciekawe, bo ja znow nigdy nie uslyszlam, ze jestem sliczna czy slodka, ale zawsze "piekna". Moze dlatego, ze mam dosc klasyczna urode. A ubieram sie zazwyczaj luzno, troche rockowo, ale generalnie jestem mila i nieszkodliwa doopki ktos mi nie nacisnie na odcisk.

Gość gość
to tak jak ja