Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy też macie wrażenie ze inni czytają w waszych myślach?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo ja mam tak od zawsze. Nieważne czy jestem obok kogoś, czy 1000 km dalej i nawet nie mamy kontaktu ze sobą.. Mam wrażenie, jakby wszystkie moje myśli były na świeczniku, czuję się prawie jak sławna osoba :O Gdy czegoś chce, pragne, potrzebuję-nie muszę nawet mówić, bo zaraz znajdzie się ktoś kto jest chętny do pomocy i sam mi oferuje to czego potrzebuje, choć wcale o tym NIE WIE! Albo taka sytuacja, myślę o czymś od niechcenia, i za moment ktos daje mi do zrozumienia albo wprost zadaje mi pytania w ten sposób jakby wiedział o czym właśnie pomyślałam, i jest swiecie przekonany/a ze to co mówi jest prawda .. Rozwala mnie to :o

Gość gość
Pieprzyki widze.Czy to jest prawda?No i właśnie .Mam dar widzenia i przewidywania.Zadajesz się z ludzmi o watpliwej reputacji

Gość gość
tak i to niekiedy na bardzo duże odleglości

Gość gość
Tak, zwłaszcza kiedy muszę oklamac mamę. Ona nagle powie coś takiego, że aż mnie zmrozi...jakby właśnie czytala w myślach.

Gość gość
ja tam mam,bywa ze wiem na przód o wielu sprawach,ale być moze to tylko ..inteligencja pozdro white 🖐️

Gość gość
ja nie tyle mam wrażenie,ja wiem,że czytają. Tylko nie mam na myśli ludzi ale istoty z innych,wyższych wymiarów..bo ludzie raczej nie umieją tego,ja sama nie umiem. Ale niestety moje mysli nie są bezpieczne i prywatne a szkoda :/ wstyd mi,pewnie jakieś demony smieją sie ze mnie :(

Gość gość
Nie, ja nigdy nie mialam takiego wrazenia i nie mam. Przestan zajmowac sie p*****lami i znajdz sobie hobby. Jak pojzdiesz do pracy nie bedziesz miala czasu myslec o takich p*****lach :)

Gość gość
To mogą być symptomy schizofrenii paranoidalnej, takie stałe przeświadczenie, że inni czytają w moich myślach. Oczywiście, to w najgorszym wypadku. Bo przypadkowo odczytać czyjeś myśli i uczucia, to każdemu może się przytrafić, ale z tą różnicą, że coś takiego zdarza się bardzo bardzo rzadko.

Gość gość
"jak pojdziesz do pracy" hahaha ja w pracy miałam to samo. To przecież nie ma znaczenia co się robi,mysli i tak są zawsze z nami..wyjątek to jest sen.

Gość gość
To jest paranoja to co piszesz. Są osoby, które mają zmysł obserwacji, wysoko rozwiniętą intuicję ale nie tak by czytać w czyiś myślach. Jak żyjesz z kimś 20 lat, to też znasz odpowiedź na pytanie, nawet gdy Ci go jeszcze nie zada. Dostrzegasz to po zachowaniu, okolicznościach danej chwili ale to są wyjątkowe przypadki. Nie ejst tak, że wiesz o czym ta osoba myśli przez cały czas.

Gość gość
I jeszcze jedno, możesz wyczuwać że dana osoba myśli o tobie w danej chwili, nawet gdy jest daleko, ale nie znasz treści tego co ci przekazuje. Tylko wyczuwasz jej energię, ciepło.

Gość gość
U mnie jest tak, że myślę o kimś w danej chwili a po jakimś czasie- godzina, dwie ta osoba do mnie się dzwoni, czy nawet ja tylko pomyślę, że muszę do tej osoby zadzwonić a tu zaraz telefon od tej osoby. Czy dzwonię do kogoś a ktoś mi mówi, że myślał/a o mnie też.

Gość gość
15:09 U Ciebie tak jest?:-D Zaskoczę Cię wszyscy ludzie na Ziemi tak mają, ale to dotyczy tylko kręgu bliskich ludzi, czy tam jakiś znajomych. Bo jeśli pomyślisz o Putinie na ten przykład i możesz tak myśleć do usranej śmierci, to i tak nie sądzę by zadzwonił do Ciebie. Także ludzie nie nakręcajcie się.

Gość gość
Nie tylko rodzina ale i osoby z którym łączą mnie więzy jedynie zawodowe.

Gość gość
gość dziś Nie, ja nigdy nie mialam takiego wrazenia i nie mam. Przestan zajmowac sie p*****lami i znajdz sobie hobby. Jak pojzdiesz do pracy nie bedziesz miala czasu myslec o takich p*****lach  X A ty w jasnowidza próbujesz się bawić? Czy udajesz inteligentna osobe?To źle ci wychodzi.

Gość gość
16:45 nie, po prostu ja tak nie mialam nigdy i wydaje mi sie, ze autor cos sobie uzdural. Ja tez jako dziecko mialam kiedys rozne fobie i mialam np. wrazenie, ze wszedzie gdzie jestem ludzie patrza sie tylko na mnie, ale mialam wtedy 7 lat, przeszlo mi.