Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcbarcafans

Nie mogę odkochać się od swojej koleżanki :(

Polecane posty

Gość fcbarcafans

Cześć. Od dłuższego czasu jestem zakochany w swojej koleżance, którą znam od dobrych kilku lat i chodziliśmy razem do jednej podstawówki i gimnazjum :) Niestety, przez nieostrożność pewnej znajomej Nam obojgu osobie dowiedziała się o Wszystkim :( Napisała Mi, że "nie jestem w Jej typie" oraz "ma nadzieję, że znajdę kogoś kto odwzajemni to Piękne Uczucie". Sympatia, Badoo, Twoo oraz imprezy nie pomogły. Przyjaciele, znajomi: łącznie jest 50 osób (a z każdym dniem jest coraz więcej, nawet wśród dorosłych) chce abyśmy byli parą a niektórzy pytają się kiedy ślub! Niesamowite jest w tym wszystkim, że przez to Wszystko czuję coraz większy opór i każdego dnia Kocham Ją coraz mocniej mimo to, że nie rozmawiałem ani nie pisałem od tamtego czasu z Nią. Nie mogę przestać myśleć o Niej a gdyby znalazłaby się w niebezpieczeństwie bez chwili wahania oddałbym za Nią życie :'( Co mam zrobić, jeśli: wiem gdzie mieszka, mamy wspólne zainteresowania (jesteśmy oboje kibicami FC Barcelony a także lubimy aktywnie spędzać czas: są jeszcze inne ale za dużo miejsca by zajęło) a do tej pory wzajemnie się lubiliśmy i chętnie rozmawialiśmy ze sobą. BŁAGAM!! POMOCY!! Czuję, że to dziewczyna która jest Tą Jedyną, nie mogę tak po prostu odpuścić bo życie straci wtedy sens :'(

Gość gość
to napisz chociaż jakie mieliście znaki z zodiaku? (to się sprawdzi podstawy...itd

Gość gość
Hhvhnumv b hm

Gość gość
Powinieneś jak najszybciej o tej dziewczynie zapomnieć, jeszcze nie raz się zakochasz ;) głowa do góry

Gość gość
tak, zapomnieć o kimś w tej sytuacji, to jak zapamiętać kogoś kogo jeszcze się nie zna.. powodzenia X napisz te znaki jak chcesz wiedzieć.. chyba ze nie znasz

Gość gość
Co z wami? Facet cierpi a wy pytacie o znaki zodiaku.

Gość gość
Nic z tego NIE będzie. Przykro mi ale Takie "słowa z ust " kobiety to pewnik ze DEFINITYWNIE , ABSOLUTNIE , NIE.

Gość gośćdobrzeradze
bądz wytrwały,moze zmieni zdanie

Gość gość
Do boju biało -czerwony :) Nie tylko FC Barcelona. My również potrafimy walczyć o swoje :) Zabierz ją na mecz i podaruj szalik !

Gość gość
jak chcecie mu "radzić" jak nawet nie spytaliście się (jeżeli chodzi o te "znaki" - gdzie plus/ gdzie minus a gdzie masa)....

Gość fcbarcafans
Już nigdy się nie pozbieram, jeżeli się nie uda. Nie mogę o Niej zapomnieć, bo boję się, że ktoś ją skrzywdzi a mnie wtedy tam nie będzie :'(

Gość gość
daj te znaki co Ci wisi..

Gość gość
hej, jak tam? napisz mu to moze cos ci wskaże

Gość fcbarcafans
Znaki zodiaku nic tutaj nie wskażą :( Zresztą tutaj trzeba po prostu wiedzieć, że bardzo pozytywne odchodzi do życia, nie obraża się na innych (jeżeli coś powie źle to tylko aby przemyśleć to o czym się rozmawiało, wiadomo nie każdy chce mówić, np: o szkole itp.)

Gość gość
jak to nic nie wskazą? jak trafisz to masz odp na 80% wiec się opłaca spróbować, bo nic nie kosztuje, a mozesz wiele się dowiedzieć, dziewczyn typów jest mnóstwo, kazda ma innaczej, a jak nawet nie masz kwalifikacji do jednej z 12 podstawowych, to jak chcesz wystartować?? X to jakbyś mówił o grze "w piłkę" nie wiedząc czy nożną czy sitatkową czy koszykówkę? hello???

Gość gość
to sie raczej nie dowiesz :-(

Gość fcbarcafans
Skoro aż tak to Was ciekawi: Ona jest spod Skorpiona a ja ze Strzelca, ale uważam że to nic nie pomoże :)

Gość gość
to masz tutaj: Nie da się jednoznacznie stwierdzić, czy Kobieta-Skorpion i Mężczyzna-Strzelec do siebie pasują, ponieważ właściwie tyle samo ich łączy, co dzieli. Jest jednak między nimi wiele animozji, które mogą im skutecznie utrudniać wspólne życie, a wręcz po jakimś czasie zupełnie je uniemożliwić, dlatego należy liczyć się z tym, że nawet jeśli na zewnątrz będą się wydawać doskonałą parą, to mogą zaskoczyć otoczenie decyzją o rozstaniu. Największy problem w ich przypadku stanowi chyba nieustająca podejrzliwość i zazdrość Kobiety-Skorpion i stale daje ona odczuć te cechy swemu partnerowi. Zamęcza go ciągłą inwigilacją, bo nawet jeśli jest codziennie zapewniana, że nie ma do tego powodu, i tak można mieć pewność, że nigdy nie będzie w stanie obdarzyć Mężczyzny-Strzelec stuprocentowym zaufaniem i zawsze gdzieś z tyłu jej głowy będą się tlić jakieś podejrzenia. Mężczyzna-Strzelec na pewno nie zaakceptuje tego, że ciągle jest na cenzurowanym jakby był czemuś winny, tym bardziej, że rzeczywiście jest w pełni uczciwy i nigdy nie daje jej podstaw do takiej nieufności. Na tym tle bardzo często dochodzi do kłótni i Strzelec w końcu może poczuć się tym znużony. Niewykluczone, że, zirytowany zazdrością partnerki, postanowi w końcu dać jej powód do podejrzeń i zwróci swą uwagę na inne kobiety.

Gość gość
W stosunku 2-12, poczujesz się tak, jakbyś miał wiele lekcji, aby dowiedzieć się od tej osoby, jest niewytłumaczalne współczucie dla jednego anothers błędów i słabości. XX to raczej coś jak Przeminęło z wiatrem, tyle plusów co minusów.. X ps. zgada sie coś z tego u Ciebie w końcu? V i jakiej to wszystko może dotyczyć KOKRETNEJ Twojej sytuacji to będzie łatwiej, tutaj jest dużo takich właśnie dziewczyn.. wiec rozwiń zwł. to ostatnie

Gość gość
zob. na to s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/fe/fc/43/fefc43c227958ea30a025527ae3eafdc.jpg generalnie już bardziej coś dla Ciebie jak stały rak czy coś innego

Gość gość
i jeszcze najbardziej PRAWDOPODOBNE, zobacz sobie na nacie wiecej i coś napisz z tym: Twój typ raczej coś w rodzaju estp, ona istp czyli wg tego Tobie bardziej (wtedy) ona pasi, niż odwrotnie, ale rewewlacji nie ma.. chyba..??

Gość gość
dokładniej dla Ciebie ( w takim wariancie - strzelam na zasadzie prawdopodobieństwa do tej sytuacji, bo za mało danych szczegółowych), ona jest o 2 "oczka" lepsza dla Ciebie niż odwrotnie.. tzn. dla niej.. ale to wszystko gdzies w dopasowaniu w graniach miedzy 3 a 4 na 5/6 ocen.. X ps. ona jest introwertyczką, która się interesuje różnymi rzeczami czy podchodzi bardziej uczuciowo, w ramach jakiś relacji i takich tam..?

Gość gość
hello?

Gość fcbarcafans
Jakie szczegółowe dane są Wam potrzebne abyście bardziej określili ocenę?

Gość gość
o tym czy jest introwertyczką, jak przyswaja informacje? I CO sie zgadza z tego opisu WYZEJ? ile procent i co dokładnie sie zgadza?

Gość gość
hello, żyjesz...

Gość fcbarcafans
Jestem za dużo się dzieje aby 24h siedział tutaj :) Moja ukochana nie jest introwertyczką, bardzo chętnie nawiązuje kontakty z innymi ludźmi. Jest przyjazną osobą a także mądrą, inteligentną oraz szybko przyswaja informacje :)

Gość gość
a opis wyżej waszej realcji co się zgadza a co nie, mniej wiecej..

Gość fcbarcafans
O jaki opis chodzi? Tutaj jest tak dużo komentarzy, a w każdym jest coś opisowego :( Nie wiem który może to być :(

Gość gość
od tego wpisu > gość 2016.06.19 [18:17 przez caly 19 czerwca..