Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko zły człowiek nie lubi dzieci...

Polecane posty

Gość gość

taka jest prawda. mam przykład, widzę to po znajomej. zgadzacie się?

Gość gość
Nie..nie zly tylko logicznie myslacy :D

Gość gość
10.01 logicznie myślący człowiek może ich na przykład nie chcieć, a nie nie lubić, wręcz nienawidzić. pomyśl trochę niż taką głupotę napiszesz...:|

Gość gość
tak zgadzam się miałem kiedyś dziewczynę która zawsze mówiła że nie lubi dzieci i nie chciała mieć i nie szanowała swojej matki ani też mnie nie wiem tylko dlaczego nasz związek trwał aż ponad 5 lat

Gość gość
A jak ja swoje kocham a twoich nie cierpię to jaki jestem?

Gość gość
10.17 jak możesz nie cierpieć jak ich nie znasz :P. A jesteś ani zły, ani dobry, taki nijaki, jak twoja odpowiedź :P

Gość gość
dużo prawdy w tym jest!

Gość gość
lubie dzieci tylko wtedy gdy nie przebywają w moim towarzystwie dzieci to niepełno rozwinięci ludzie i zachowują się przeważnie jak kalectwa umysłowe

Gość gość
Ja się zgadzam Co najlepsze, gdyby temat brzmiał "yylko zły człowiek nie lubi zwierzat" zapewne pojawiło by się multum komenatrzy popierających, ze oczywiście. Tylko człowiek jest takim hipokrytą i nienawidzi własnego gatunku :).

Gość gość
Uwazam sie za zlego czlowieka dzeci tez nielubie wiec cos w tym jest :)

Gość gość
w sumie dzieci pod względem niedorozwoju umysłowego można porównać do zwierząt

Gość gość
dzieci mnie irytują, czy to znaczy, że jestem złym człowiekiem? :P

Gość gość
Skoro nie chcecie zadawać się z mniej rozwiniętymi od siebie, to nie zawracajcie głowy tym, którzy są wyżej od was.

Gość prawictwo pospolite 152
Hitler lubił dzieci , lubił też psy

Gość gość
w sumie dzieci pod względem niedorozwoju umysłowego można porównać do zwierząt xxx Ty nie jesteś dzieckiem a i tak jesteś niedorozwojem umysłowym, to chyba gorsze, wnioskuję po tym co piszesz. Nie znasz nawet podstaw biologii ani ROZWOJU człowieka a pisząc w ten sposób obrażasz faktycznie niepełnosprawne dzieci jak i dorosłych. Pewnie starszych ludzi, którym szwankuje pamięć czy też delogliwości fizyczne również nazywasz "niedorozwojami".

Gość gość
ja nie lubię dzieci a co to jakiś obowiązek jest? można nie lubić dzieci i być dobrym człowiekiem a od dzieci trzymać się z daleka tak jak nie każdy musi lubić warzywa, upały, różne są gusta a autorka może swoją teorię o kant d**y potłuc, teoria rodem ze średniowiecza, autorko jeszcze proponuje palić na stosie ludzi którzy nie lubia dzieci

Gość gość
tylko ograniczony człowiek dzieli ludzi na "dzieci" "dorosłych" "starych" "kobiety" "męzczyzn" twierdząc, że nie lubi wszystkim z owej grupy, bo nigdy nie ma tak, że wszystkie dzieci czy wszyscy mężczyźni czy wszystkie starsze panie są tacy sami...

Gość gość
Dzieci były potrzebne w czasach przedZUSowskich gdy na starość zajmowały się swoimi rodzicami, teraz są zbędnym obciążeniem i traktowane jako przyszli niewolnicy państwa do płacenia coraz większych długów. Państwo zabiło demografie.

Gość gość
13.38 gratuluje inteligencji, skoro porównujesz dzieci do warzyw i upałów :P, wiesz wstyd by mi było coś takiego napisać, porównanie na poziomie dziecka w przedszkolu...