Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddalamy się od siebie

Polecane posty

Gość gość

Cześć kompletnie nie wiem co robić żeby nie było tak monotonnie. Pomóżcie :-( może od początku od pewnego czasu ciężko mi się dogadać z moim facetem mieszkamy razem od ponad roku i naprawdę było cudownie śniadania do łóżka wspólne kąpiele on zaskakiwał mnie prezencikami bez okazji co wieczór długie rozmowy no i tp ale od pewnego czasu jest tak ze ja nie czuje zeby mnie kochal faktem jest ze mowi mi to bardzo czesto ale dla mnie to sa tylko slowa przestal. Wszystko sie zmienilo miedzy nami. Co mam robic zeby to ratowac i zeby bylo jak kiedys jak na poczatku

Gość gość
To proste, teraz na ciebie kolej podawania śniadanek do łóżka :) Małe "prezenciki" też wydają się dobrym pomysłem ;)

Gość gość
Śniadania do łóżka robiliśmy sobie wspólnie to nie tak że tylko on. Prezenciki też ja jemu on mi i ja nadal robię on już przestał

Gość gość
proza zycia. motyle odfrunely i tak juz bedzie zawsze. chyba ze obiekt bedziesz zmianiala co 2 lata.

Gość gość
A czego Ty się spodziewałaś? Że będziecie się kochać do usr/anej śmierci? Znudził mu się już ten związek i tyle. Tobie też by się znudził, tylko, że jemu znudził się przed Tobą. Nie ma czegoś takiego jako miłość do jednej osoby przez 50, 70 lat.

Gość gość
To normalne. Przywykniesz

Gość gość
W Końcu!! Podziękuj tej fotce w skórze :-)

Gość gość
Myślisz że to normalne i że nie oznacza to że się znudził i nie chce już dalej tkwić w tym związku