Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY BLAGAM!!

Polecane posty

Gość gość

parę dni temu przeżyłam swój pierwszy raz, robiliśmy to z zabezpieczeniem ale gumka pod koniec się zsunela, chłopak obiecuję że nic się nie działo dalej ale mam jakieś wrażenie niepewne, od tamtego czasu mam trochę więcej śluzu niż zwykle na początku był zoltawy teraz już jest taki jak normalnie ale dalej mnie niepokoi, według kalendarzyka dni plodne skonczyly mi sie dzien przed stosunkiem ale obliczajac na internetowym wyszlo ze dalej miałam dnia płodne, powiedzcie czy też tak mialyscie bo ja zaraz zginę że stresu.. nie mogę być w ciąży..

Gość gość
a jak gumka sie zsunela , to chlopak byl w tobie ?

Gość gość
jak wychodził to się zsuneła, dodatkowo boli mnie brzuch jak przed okresem ale to chyba że stresu..

Gość gość
Na 500+ się może złapiesz :-)

Gość gość
to naprawdę nie jest śmieszne, jestem w mega ciężkiej sytuacji i naprawdę ciąża odpada w każdym wypadku..

Gość gość
O rany no to trzeba bylo isc do ginekologa po tabletke po. Zazyta w ciagu 24 godzin jest skuteczna. A gdybys byla w ciazy, w co watpie, to usuniesz.

Gość gość
nie mam możliwości iść narazie do ginekologa poza tym ta tabletka mało nie kosztuje..

Gość gość
TERAZ to juz jest za pozno. Trzeba bylo w ciagu 72 h. A argument i kosztach tabletki jest czysto kretynski. Bo aborcja/utrzymywanie dziecka orzez nastepne 18 lat jest oczywiscie tansze. Nie mowiac juz o psychicznych aspektach calej sytuacji. Niestety, ale fakty wskazuja na kompletna bezmyslnosc.

Gość gość
13.49 i 14.03 Nie radź dziewczynie zabicia własnego dziecka poprzez tabletkę. Nie każdy nie ma sumienia tak jak ty.

Gość gość
Tabletka"po" jest tabletką ABORCYJNĄ!!! Zapamiętajcie sobie to w końcu głupie baby.

Gość gość
14.17 i 14. 32 po pierwsze najpierw zapoznajcie sie kretynki z podstawowymi faktami. A po drugie nie rozwazamy tu kwestii swiatopogladowej tylko jak nie byc w ciazy. A wy wsiadzcie w wehikul czasu i spier/dalanka do sredniowiecza. Bye!