Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha i Imperium

Polecane posty

Gość gość
Koke się wkurffił bo wytropili jego inne nicki-----i niewygodne fakty :D jak wirtualnie roochał mężatki, lizał im zwieracze i sam wypinał rowa do rimmingu. przecież "ś.p." Słodko-Winna opisywała jak to chętnie wsadzałaby mu ozor do dziury :D

Gość gość
i chlipała z miseczki jego spermę mając męża za ściana i dzieci :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
"Rimming" Juken na temacie:D

Gość gość
Mucha Imperium Wadera In Spejs Fridzioch Zwidok Psuj Awaria Eve Ciekawska Cynik Wawa Naj SS Nowy Czytaczka Koke Madzia Rozumię Codziennie na forum wylogowani

Gość gość
i chlipała z miseczki jego spermę mając męża za ściana i dzieci --------a potem wielki big-love z Ogryzkiem i elaboraty o tym jak to by spacerowali objęci nocą wśród gwiazd :D:D:D:D:D:D

Gość gość
A kim jest ten wariat od Koke?

Gość gość
to nie wariat, to wariatka która chyba coś z nim ten teges

Gość gość
Adaś i Olka❤️ a ty zazdrośniku spierrtalaj,Olka to za wysokie progi dla ciebie

Gość gość
Szczerze powiem Nie pojmuję skąd ten hejt na Imperium. Przecież dziewczyna jest spoko. Ma fantazję, pisze o seksie. Dlaczego jakaś nieudana podeszwa Niegryzka która nawet nie pisze? Jakiś Petrov . Deka . Koke. NwM, pedofilia. Strach się zalogować po tym co tu ma miejsce

Gość gość
Koke już od miesięcy lat nie pisze jest szczęśliwy z Olą ale psychol lata za nim i nawołuje

Gość gość
Chodziło ci o najszybszego, bo widziałaś, ze mnie adorował, a miałaś swój sprytny planik zdobycia go. Czytałaś nasze rozmowy na Arce i zżerała cię zazdrość. X cynik wieczorową porą 2016.03.08 "bla bla bla" nie pasuje jako komentarz do postu na jedną linijkę Może Naju nie chce Ci powiedzieć prawdy (bo mnie słowo osoby, którą znam wystarcza, żeby wiedzieć jaka jest prawda, a na tym się opieram. Ty swoją prawdę opierasz na czym? Moja prawda jest mojsza niż twojsza, bo ma Cię za wariatkę i nie chce mieć z Tobą nic wspólnego, a ja teraz biedaka wpycham pod pociąg Jeśli tak jest to przepraszam Naju X imperium i jej z****** opowiadania które rozjeppały forume💤

Gość gość
Ja tam potwierdzam wszystkoi loguntyi Sopoti tramwajei Cizię na grządcei Imperium bez granici Muchę co latai siebie na statku 😴

Gość gość
Ahaoczywiście potwierdzam też kaloszei dropsy turlane wspak przez Madzię. 😴

Gość gość
Zapomniałem potwierdzić Evkę [głask po ci/pce]ale Cynika nie potwierdzam. 😴

Gość gość
A kim jest ten wariat od Koke? x obstawiam dwie osoby: faceta, któremu chyba spodobała się Słowianka, ale Koke ją zaczął posuwać jako Amstaf, a potem chyba chciał bliżej nieogryzkę poznać, ale Kokos mu ją sprzątnął sprzed nosa i kobietę: Madzię Rozumię, która chyba chciała coś teges od Kokeja, ale on wolał pisać z nieogryzkiem.

Gość gość
Przyjaciel in spe zwariował od forum

Gość gość
Madzia napiertalała na Want, Imp, Nieogryzek i Słodką, ale to nie ona

Gość gość
In spe spoko gość , zresztą cała ta hejtowana reszta też. A że bzykanko było na privach? Ano było.T o forum UWAGA erotyczne.

Gość inu na loguncie
To wiadomo od dawna :o

Gość gość
Dużo osób z ero uprawiało seks wirtualny , przez telefon, na wizji. Niektórzy w realu. Były też zdjęcia. Normalne.

Gość gość
gość dziś Dużo osób z ero uprawiało seks wirtualny , przez telefon, na wizji. Niektórzy w realu. Były też zdjęcia. Normalne. X Owszem ale na ogólnym czytałem o Koke że pisywał z nieletnimi. O Juksie też. To chyba nie jest spoko .

Gość gość
Juken to kryptoo***t.

Gość gość
Jak ktoś ma żonę czy męża to jest normalne? :O

Gość gość
Coby nie było. Nie mam nic do Koke ale gościu jest wmieszany po uszy w jakieś zagrywki z priwów. Z Jukiem jest inaczej. On bardziej podpadł na f23, Koke aka wcześniejsze nicki chyba z dziewczynom z priwów.

Gość inu na logunie
Chuj wam w dupska dziwolągi 🖐️

Gość gość
Madzia napiertalała na Want, Imp, Nieogryzek i Słodką xxxx a dlaczego napiertalała Nieogryzek? Bo Kokos wolał ją nież Madzię

Gość gość
Tobie dwa kolego🖐️

Gość gość
gość dziś Madzia napiertalała na Want, Imp, Nieogryzek i Słodką xxxx a dlaczego napiertalała Nieogryzek? Bo Kokos wolał ją nież Madzię X A reszta dziewczyn?

Gość gość
Owszem ale na ogólnym czytałem o Koke że pisywał z nieletnimi. O Juksie też. To chyba nie jest spoko . xxxx Kokos nie pisywał na ogólnym. Juken tym bardziej