Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha i Imperium

Polecane posty

Gość gość
co z tego że nie pisali? pisały tam za to osoby które z nimi pisały. takie trudne? sw pisała na ogólnym , parę małolat też . gggb np też pisze na ogólnym a przychodzi na F8. czy HIM

Gość gość
gość dziś podobne powody tylko niekoniecznie we wszystkich przypadkach chodziło o Koke.

Gość inu na loguncie
Mam te same powody i dotyczą Sylwii. Suka i daje wszystkim. Pisze tu czasem.

Gość gość
In , chyba piłeś...

Gość gość
Nowa97 lezbo jesteś pijana?

Gość gość
Nie jestem pijana:D

Gość inu na loguncie
Sylwia ma trzy kolczyki. Wszystkie pachną suką. Ale jeden tylko świeci. Koło d**y go ma.

Gość gość
44444 dziś Hmm... Konopnicka- Maria jezyk.gif była znana ze skandali obyczajowych, a ludzie myślą, że z Krasnoludków. oczko.gif Uwielbiam jej poezję erotyczną. "O Psyche! gdyś spłoniona i od pieszczot drżąca, Na sennych ustach niosąc pocałunków żary, Wstała, by schwytać jasność bladego miesiąca I zamknąć ją we wnętrzu kryształowej czary..." Zaje=bista kobita była, wiedziała jak się (nie) pier=do=lić. jezyk.gif 44444 Chwilo, gdyby nie ludzie, którzy stworzyli wszystkie Lolity, Julie itd., itd. świat byłby tylko szarą kartką papieru. oczko.gif 44444 Postanowienia ogólne: - zawistników ignorować - głupszym ustępować - wariatów pacyfikować I codziennie nucić: "Non, je ne regrette rien..." oczko.gif 44444 Loża szyderców Giaa. oczko.gif Uwielbiam. smiech.gif

Gość gość sylwia
22.53.Ty gnoju .!Obij ode mnie bo jestem matką i żoną !Porządną katoliczką uczciwą bez nałogow i wierną!.Jakim prawem mnie obrażasz.Podaj z kim niby ja to tamto?no już!Nazwoska dzień..data i godzina inaczej spotykamy się w sądzie.Co do kolczykow czy mam czy nie mam to spytaj mojego męża .Gdybys mnie znał syfie to bys wiedział ze nie uznaje tatuaży i kolczykow na ciele.Żałuję że nie postawiłam sie ojcu i nie zostałam jednak tą zakonnicą no nie musiałabym się teraz opedzać od takich jak ty i czytac takich patologicznych obrzydliwych tekstow odnosnie mojej osoby.

Gość gość
Suka bez kolczyków, to tylko suczka. 😴

Gość gość sylwia
Nie porównuj mnie do psa .!i nie obrażaj mnie!

Gość gość
Zapomniałem dodać że trzeci kolczyk właśnie koło dóópy suka powinna mieć, a czwarty to już 4 wie. 😴

Gość gość4imp
Sylwia, In- jak tu ładnie. ;) 🖐️ Kolczyk w sutku... 😴

Gość gość sylwia
Nosisz kolczyk w sutku??nienormalna jesteś??Po pierwsze to obrzydliwe i ordynarne..niemoralne itp.a po drugie niebezpieczne.Moja babcia zmarła na raka piersi bardzo młodo po tym jak corka przy karmieniu ugryzja ją w sutek takze uważaj..i wyrzuć to swinstwo.!

Gość gość
Oczywiściew lewym 👄stalowa łechtaczka...mniam. 😴

Gość gość4imp
Sylwio, wyjęłam, bo każdy facet ciągle chciał mnie tam gryźć. Czułam się jak mamka. :P

Gość gość sylwia
Idę stąd bo tu sama patologia pisze Fuj.Jednego grzecznego zdania nie potraficie napisać .Gdzie wyscie sie wychowywali wsyscy..w burdelach??sorry ale tak to niestety wyglada.Niczego sobą nie reprezentujecie procz wulgaryzmow i przeklinania.Idę.

Gość gość sylwia
10.47.kazdy??dlaczego zachowujesz sie jak d****a??.Ja karmiłam syna 3 lata ..córkę 2..i tylko z tego powodu czułam sie jak mamka.Jak wybierasz maminsynkow nie dosc ze zboczonych to jeszcze nie dorosnietych to juz twoj problem nie moj.Dziewczyno opamietaj sie i spowazniej.Takie zachowanie nie przystoi matce!Idę.

Gość gość
Idź do jubilera, kup sobie stalowy zestaw suki4-częściowy 🖐️

Gość gość sylwia
Nie nie ON tylko ty!.

Gość gość
Sylwuniu, jak coś to mogę popodgryzać Ci dzyndzelka 😴 Zobaczysz jakie to fajne :classic_cool:

Zawsze się zastanawiałem dla jakich debili produkują brazylijskie seriale. Teraz już wiem : )

Gość gość
Andro i w koncu który serial lubisz najbardziej? :-)

Gość gość
niektórzy gadaja z trolem Sylwią, żeby gadać!!!! gdzieś pogadać muszą :P

Gość gość
Raczej ktoś robi sobie jaja

Gość gość sylwia
Fuj jaka patologia tu siedzi Co to za wulgarne obleśne i patologiczne słowo "dzyndzel"Niedobrze mi Serio!!!.rzygać mi się chce.Jak bede chciała to zawołam meża ..choc wole w tym czasie isc do koscioła pomodlic sie o to zeby szatan z was wyszedł.Boze widzisz i nie grzmisz tego nie miżna nazywać jajami.To przechodzi wselkie normy moralne i etyczne co tutaj sie wyprawia.

Gość gość
:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość Tomasz
Sylwuniu- siedzisz tu razem z nami, więc czy chcesz czy nie to jesteś częścią tej patologii 😴 A teraz witaj w klubie i poka cìpke 😴 I wyluzuj choć odrobinkę ;-)

Gość gość
Pokazę ci jutro osobiscie guza miedzy oczy debilu.!A Iwonie tez sie dostanie.