Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pływał statkiem do Sopotu

Polecane posty

Gość gość

:-D:-D

Gość gość
Cynik

Gość gość
muszkaś won mi z tematu jak nie macie nic do powiedzenia banda zawistników !!!!!!! Nie macie o czym rozmaiwać to tworzycie sobie temat przeciwko ciotkom! to jest NAJWIĘKSZA ŻENADA ROKU NA TYM FORUM Jesteście bandą żałosnych szmaciarzy! KU/rwa macie szczęście, że siedzę za ekranem kompa, bo jakbym was dorwała, to byście fruwali po kątach !!!! gość 2015.01.07 tu jest wesoło ? nie rozśmieszaj mnie... jesteś tępą wywłoką i nic tego nie zmieni, chcesz szacunku, to okaż go innym ! gość 2015.01.07 Muchs nie pij więcej jezyk.gif muszkaś 2015.01.07 sama jesteś wywłoką i psycholką jakich mało. Musisz być naprawdę sfrustrowana, żeby podjudzać ludzi na forum przeciwko nam i trolować. To jest chore dziewczyno. Pełen wachlarz patologii sobą reprezentujesz. Powiem Ci coś, jak Cię nudzi, to zacznij z nami rozmawiać, jak człowiek, żartuj, a jak nie potrafisz to mów cokolwiek z sensem, a nikt Ci złego słowa nie powie, a jeszcze będziemy dla Ciebie mili. Może lepiej tak, zamiast się tak podle zachowywać?!! Przemyśl to babo gość 2016.01.10 muszkaś 2015.01.07 To ku/rwa sama go okaz innym. Przypominam Ci, że to Ty jesteś trolem, a nie ja. To Ty nas pomawiać, obrażasz i zatruwasz atmosferę!!!! TY ! TY! TY! Nie ja! BO JA CI ODPOWIADAM. w życiu sama bym nie zaatakowała Ciebie! A ty po prostu naobrażasz nas, niszczysz wszystko, a potem mówisz, żeby Ci ktoś najpierw okazał szacunek? Do KUR/WY NĘDZY Z CHOINKI SIĘ URWAŁAŚ?!

Gość gość
muszkaś 2015.01.07 sama jesteś karykaturą człowieka! Frustratko popieprzona! Wynocha! Nikt wam nic nie robi! Nie niszczymy innych tematów! Popaprańcu życiowy! Ile razy mamy to mówić! Chora psychicznie jesteś?! Nudziaro jedna bez żadnego polotu, jedyne na co Cię stać to trollowanie innych!! TAKA SMUTNA PRAWDA. popaprańcu X muszkaś 2015.01.07 idź się lecz popaprańcu X gość 2015.01.07 ty popaprańcu stary, lecz się na nogi bo na głowę za późno ! X muszkaś 2015.01.07 bolą was d**y że jest nam wesoło we własnym towarzystwie? to jest chore!!!!!!!!!!!! rozumiesz????? co my wam przeszkadzamy? detektywi od siedmiu boleści się znaleźli ! będą lincz robić na kilku osobach ! kur/wa a jak sie mylisz? to masz coś takiego jak wyrzuty sumienia??????????? tępaki jedne !!! nikt z nas nie troluje innych tematów jesteśmy normalnymi dojrzalymi ludzmi ktorzy chca sobie popisac razem dla śmiechu i ch*j nas obchodzi co robią inni. banda gówniarzy!! X muszka ś 2015.01.07 poszukiwacze spiskowej teorii dziejów!!!!!!!!!!!!!!!! Żałosne to jest !!! Ile razy można powtarzać, to samo. Jak grochem o ścianę!! odpierdzielić się od nas! Jak mi tutaj będzie wyjeżdżać, że co wam usuwam to mówięTAK będe głupie wpisy usuwać! Powiedz coś normalnego to nie będę. WYSIL SIĘ JEDEN Z DRUGIM! gość 2016.01.10 muszkaś 2015.01.07 won mi z tematu jak nie macie nic do powiedzenia

Gość gość
Wachlarz po co to wklejasz idiotko z Sopotu? Idź robić pierogi ruskie lub gotować bigos z resztek :-D