Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakiego powodu jakaś obca baba moze się smiać z innej baby w sklepie?

Polecane posty

Gość gość

załóżmy, ze ona się śmieje z osoby ubranej skromnie, żadnych dekoltów, dżinsy, koszulka, zaden ostry makijaz strasznie dołująca rzecz, dlaczego ludzie tacy są? wchodzę do sklepu z ciuchami i po minucie słyszę złośliwy śmiech, a potem koleżanka tej śmiejącej sie mówi "ale ty jesteś złośliwa" jakie mogą byc powody? ta smiejąca się to była taka starszawa koło 35 lat, trochę gruba, o bezczelnej minie...

Gość gość
i jeszcze dodam, że wyglądała jak typowa "Grażyna" matka polka tylko bez dzieci, taki typ wyglądu

Gość gość
Pewnie niepełnosprawna intelektualnie

To samo pomyślałam. Z powodu zaburzeń. Normalny człowiek nie traktuje tak drugiego człowieka.

Gość gość
Może śmiała się, bo akurat powiedziały jakieś słowo razem, a w takiej sytuacji się mówi "za chwilę przyjdzie ktoś głupi", no i trafiło na ciebie :P

Gość gość
Skad wiesz, ze bylo to o tobie? Sama jestes chamska, zle sie o kobiecie wypowiedzialas, a nawet nie znasz kontekstu. Narcyz z ciebie

Gość gość
Ja bym powiedziala,ze raczej masz problem z samoocena. Skoro myslisz ,ze kazde zle spojrzenie i slowo jest adresowane do Ciebie. Ja kiedys przeszlam obok grupy nastolatkow i uslyszalam za plecami " purple haze" (mialam na sobie fioletowa sukienke i ibalerinki, rowniex w tym kolorze),odwrocilam sie,podeszlam do nich !spytalam czy ma i pali! A jak tak to niech da zajarac :-) Jego mina ,bezcenna :-) powiedzial,ze nie wie o co mi chodzi ja powiedzialam,zeby nie uzywal slow,ktorych znaczenia nie zna :-). Mialam ubaw na reszte dnia.

Gość gość
Każcie jeszcze jej przeprosić to babsko takie same jak wy.Swój swojego po ciepie klepie.